HomeHL-SportsΠερικλής Παπαπαναγής: «Ήταν στα όριά τους από τα συνεχόμενα παιχνίδια οι παίκτες…»

Περικλής Παπαπαναγής: «Ήταν στα όριά τους από τα συνεχόμενα παιχνίδια οι παίκτες…»

Όσα είπε ο βοηθός του Σίμου για το «Χ» με την Ξάνθη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο τέλος έχασε ο ΟΦΗ ένα σπουδαίο διπλό στην Ξάνθη, με τον Περικλή Παπαπαναγή να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι υπάρχει κούραση στους παίκτες από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Παράλληλα, ο συνεργάτης του Γιώργου Σίμου εξέφρασε την ευχή να μπορέσουν να κερδίσουν και οι Ηρακλειώτες σε κάποιο ματς στο φινάλε.

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού που ήταν και το ζητούμενο, κάναμε φάσεις και σκοράραμε και χωρίς να κινδυνεύσουμε.

Στο δεύτερο μας έπιασε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, προσπαθήσαμε να προφυλάξουμε το προβάδισμα, έγινε η ισοφάριση, βρήκαμε το σθένος σε μια ωραία αντεπίθεση να προηγηθούμε και τελικά το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο από μια στατική φάση.

Για εμάς είναι σκληρό γιατί το παθαίνουμε συχνά τώρα τελευταία, είναι κάτι που μας απασχολεί και έχει κάποιες, για εμάς, λογικές εξηγήσεις. Τελείωσε για εμάς ένας πολύ δύσκολος μήνας, όπως ξέρετε έχουμε ένα μικρό ρόστερ και τώρα μπαίνοντας στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος και να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας γιατί η προσπάθεια ήταν συγκινητική από ένα σημείο και μετά, γιατί ήταν στα όριά τους από τα συνεχόμενα παιχνίδια και στο τέλος της ημέρας η ισοπαλία μέσα σε μια δύσκολη έδρα μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα, παρότι ισοφαριστήκαμε στην τελευταία φάση.

Είμαστε μια νέα ομάδα, εκείνο που προσπαθούμε να κάνουμε από την αρχή είναι να παίξουμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε ό,τι κερδίσουμε μέσα από το ποδόσφαιρο εφόσον το αξίζουμε.

Όταν δεν δέχεσαι γκολ τόση ώρα, σε πληγώνει γιατί είσαι κοντά σε μια νίκη. Ας πάρουμε και εμείς ένα αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά, κάτι που δεν το έχουμε καταφέρει», ανέφερε ο Παπαπαναγής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση