HomeHL-LifestyleΤο πρώτο μήνυμα της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

Το πρώτο μήνυμα της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

Tι έγραψε σε Instagram και twitter

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη της ανάρτηση στα social media, μετά τον χωρισμό με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Μάνο Πενθερουδάκη, έκανε η Ολγα Κεφαλογιάννη.

Μεταξύ άλλων, η βουλευτής της ΝΔ απευθύνεται στα ΜΜΕ, από τα οποία ζητά να σεβαστούν την προσωπική της ζωή, «ιδίως σε αυτή τη χρονική συγκυρία»

«Για πάνω από δέκα χρόνια που βρίσκομαι στην δημόσια σφαίρα, έχω ως βασική αρχή να προστατεύω την προσωπική μου ζωή, την οικογένεια μου, τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα. Αυτό επιθυμώ να γίνει σεβαστό, ιδίως σε αυτή τη χρονική συγκυρία», έγραψε η κα Κεφαλογιάννη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, το βράδυ του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι την επιβεβαίωση για τον χωρισμό της, που γνώριζαν αρκετοί και συζητιούνταν έντονα τον τελευταίο καιρό, έκανε η ίδια η Ολγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξή της στην Athens Voice. Όπως χαρακτηριστικά είπε η Ολγα Κεφαλογιάννη, «βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει», ενώ η βουλευτής της ΝΔ συμπλήρωσε ότι «τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».

olga2-2

Νωρίτερα σήμερα, η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την βόλτα της στο Ρέθυμνο σχολιάζοντας: «Ένας αητός στην θύελλα παλεύει μην πλαντάξει και καρτερεί την ξαστεριά στον ήλιο να πετάξει».
iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση