HomeHL-SportsΧωρίς Σίμο, Σεμέντο και Μάνο ο ΟΦΗ στην Ξάνθη

Χωρίς Σίμο, Σεμέντο και Μάνο ο ΟΦΗ στην Ξάνθη

Οι Κρητικοί θα ταξιδέψουν χωρίς τον προπονητή τους στην Θράκη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση - Επιστροφή στην αποστολή για Ναμπί και Τσιλιανίδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με την Ξάνθη έγινε γνωστή το Σάββατο .

Οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν στα Πηγάδια τους Ακρίτες το μεσημέρι της Κυριακής (15:00) έχοντας, όμως, σημαντικές απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Σεμέντο και Μάνος, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο μάτι, ενώ ο Έλληνας φορ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σακόρ, ενώ ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει για την Θράκη χωρίς τον προπονητή του, Γιώργο Σίμο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και θα μείνει κλινήρης για τις επόμενες ημέρες.

Βέβαια, υπάρχουν και σημαντικές επιστροφές στην αποστολή των Κρητικών, με τους Ναμπί και Τσιλιανίδη να είναι ξανά ετοιμοπόλεμοι.

Η αποστολή των Κρητικών θα αναχωρήσει στις 11:25 το πρωί του Σαββάτου (25/1) από το Ηράκλειο, μέσω Αθηνών, με προορισμό την Αλεξανδρούπολη και από εκεί θα μεταβεί στην Ξάνθη. Στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής  θα αναχωρήσει από την Καβάλα και πάλι με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Αθήνας, με προορισμό το Ηράκλειο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Σωτηρίου, Γουάλι, Δερμιτζάκης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Μπράουν, Κοροβέσης, Νάστος, Mεγιάδο, Nέιρα, Στάικος, Ναμπί, Σουρνάκης, Σόουζα, Τσιλιανίδης, Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Νοικοκυράκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση