HomeHL-LifestyleBig Brother: Ο Χάρης Βαρθακούρης στην παρουσίαση του ριάλιτι

Big Brother: Ο Χάρης Βαρθακούρης στην παρουσίαση του ριάλιτι

Χτίζεται το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του Big Brother.

Η είδηση κυκλοφορεί από νωρίς στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και θέλει τον Χάρη Βαρθακούρη να αναλαμβάνει τη θέση παρουσιαστή στο «βαρύ όπλο» του ΣΚΑΪ, για το δεύτερο μισό της σεζόν, το Big Brother.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η αναβίωση του Big Brother, του πρώτου ριάλιτι εγκλεισμού που παρακολουθήσαμε ποτέ στην Ελλάδα, παρέμενε μεγάλο ερωτηματικό, το πρόσωπο που θα αναλάμβανε την παρουσίαση του προγράμματος.

Συζητούν ΣΚΑΪ και Χάρης Βαρθακούρης για το Big Brother

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ΣΚΑΪ και Χάρης Βαρθακούρης βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις για το Big Brother. Φαίνεται πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και απομένουν οι λεπτομέρειες και φυσικά η οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Φαίνεται πως από τον ΣΚΑΪ μέτρησαν την δημοτικότητα του Χάρη Βαρθακούρη από τη συμμετοχή του στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του STAR, Globetrotters το περασμένο διάστημα. Η αλήθεια είναι πως τόσο ο τραγουδιστής, όσο όμως και η σύζυγός του Αντελίνα ξεχώρισαν από την εκπομπή και έγιναν οι αγαπημένοι των χρηστών του Twitter. Μένει φυσικά να αποδειχθεί αν αυτή η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού θα εξακολουθήσει και από το πλατό του Big Brother.

Χτίζεται ακόμη το σπίτι του Big Brother

Κι αν αναρωτιέστε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Big Brother, με τον Χάρη Βαρθακούρη (ή όχι!) στο τιμόνι, μάλλον θα χρειαστεί να αναμένουμε κάποιον καιρό ακόμη.

Ο ΣΚΑΪ αναζητούσε τρόπο να φιλοξενήσει την εν λόγω παραγωγή στην Ελλάδα, καθώς δεν επιθυμούσε να στηθεί το σπίτι του Big Brother στο εξωτερικό, κάτι που εξέταζε ως έσχατη λύση. Η εταιρεία παραγωγής βρέθηκε και το σπίτι του Big Brother χτίζεται από το μηδέν στην Αττική.

Την ίδια ώρα έχουν ξεκινήσει τα casting για την επιλογή των παικτών που θα μπουν στο Big Brother. Από τον περασμένο Δεκέμβρη ο ΣΚΑΪ είχε επικοινωνήσει πως για το παιχνίδι είχαν στείλει αίτηση 5.000 ενδιαφερόμενοι.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση