HomeHL-LifestyleΟ Ντάνιελ Κρεγκ αποκάλυψε για ποιο λόγο ήθελε να παραιτηθεί από… Τζέιμς Μποντ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποκάλυψε για ποιο λόγο ήθελε να παραιτηθεί από… Τζέιμς Μποντ

Το «No Time to Die» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Απριλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ήταν έτοιμος να παραιτηθεί από την κινηματογραφική σειρά Τζέιμς Μποντ προτού αποφασίσει να επιστρέψει για την τελευταία ταινία. Ο ηθοποιός, ο οποίος δήλωσε ότι θα προτιμούσε να «κόψει τις φλέβες του» από το να επιστρέψει ως Βρετανός κατάσκοπος μετά τα γυρίσματα του ‘Spectre’ το 2015, θα εμφανιστεί στη νέα ταινία “No Time to Die”, που παραλίγο να ναυαγήσει μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη, Ντάνι Μπόιλ.

Ήταν άγνωστο για κάποιο χρονικό διάστημα αν ο Κρεγκ θα επέστρεφε – και ο Άγγλος ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτό οφειλόταν στον τραυματισμό που υπέστη στα γυρίσματα του “Spectre”. «Τελείωσα τα γυρίσματα της ταινίας με ένα σπασμένο πόδι» δήλωσε στο Entertainment Weekly.

«Έπρεπε να θέσω στον εαυτό μου το ερώτημα – ήμουν φυσικά ικανός να κάνω άλλη ταινία Μποντ ή ήθελα να κάνω κάτι άλλο; Επειδή το να τηλεφωνείς στη γυναίκα σου λέγοντας «έχω σπάσει το πόδι μου» δεν είναι ευχάριστο.» Ήταν η παραγωγός της κινηματογραφικής σειράς Μπάρμπαρα Μπροκόλι που έπεισε τον Άγγλο ηθοποιό να υποδυθεί τον 007 για άλλη μια φορά.

«Αισθάνθηκε στο τέλος της τελευταίας ταινίας ότι κουράστηκε» ανέφερε η κινηματογραφική παραγωγός.»Του είπα: «δεν νομίζω, νομίζω ότι υπάρχει και άλλη ιστορία του Μποντ για να αφηγηθείς». «Ευτυχώς συμφώνησε με αυτό” τόνισε η Μπάρμπαρα Μπροκόλι.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιβεβαίωσε στη συνέντευξη ότι τελικά ότι το “No Time to Die” είναι η τελευταία του ταινία Τζέιμς Μποντ. «Αυτή θα είναι η τελευταία μου περιπέτεια Τζέιμς Μποντ» είπε. Το “No Time to Die” σε σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Απριλίου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=BIhNsAtPbPI

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση