HomeHL-9Συνάντηση Αυγενάκη με την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Συνάντηση Αυγενάκη με την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Για θέματα που αφορούν στη λειτουργία και ανάπτυξη των δημόσιων υγειονομικών μονάδων του Ηρακλείου και της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, βουλευτή Ν.Δ. Ν. Ηρακλείου, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, είχε σήμερα νωρίς το πρωί η Διοικήτρια και οι Υποδιοικητές της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Ο Υφυπουργός κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην 7η Υ.ΠΕ Κρήτης συζήτησε με τη Διοικήτρια κα. Λένα Μπορμπουδάκη και τους Υποδιοικητές, κ.κ. Δημήτρη Αγαπίου και Χάρη Λυδάκη θέματα που αφορούν στη λειτουργία και ανάπτυξη των δημόσιων υγειονομικών μονάδων του Ηρακλείου και γενικότερα της Κρήτης. Επίσης εξετάσθηκε ο σχεδιασμός κοινών δράσεων που προωθούν τα οφέλη του αθλητισμού, της προάσπισης της δημόσιας υγείας και της ποιότητας ζωής.

dscn4508

Παράλληλα, στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους νέους Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των δύο νοσοκομείων του Ηρακλείου, ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο Γ.Ν., κ.κ. . Χαλκιαδάκη Γιώργο, Κτενιαδάκη Στέλιο, Τερζάκη Κώστα και Κωστάκη Ελευθερία αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν μεταβεί στην κεντρική υπηρεσία, προκειμένου να συμμετέχουν στην πρώτη κοινή σύσκεψη εργασίας των νέων Διοικήσεων των Νοσοκομείων, με τη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση