HomeΚΡΗΤΗ“Το Χαμόγελο του παιδιού” στην Κρήτη

“Το Χαμόγελο του παιδιού” στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Σητεία για αναψυχή βρέθηκε ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού “Το Χαμόγελο του παιδιού” μαζί με παιδιά όπου μεταξύ άλλων βρέθηκε και με τη δημοτική αρχή και συζήτησαν για τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν για να ανοίξει και στην Κρήτη “Το χαμόγελο”.

“Κάναμε μια βόλτα ουσιαστικά μαζί με τα παιδιά με το αεροπλάνο και αισθάνθηκα την υποχρέωση να σταματήσω στο αεροδρόμιο, να μιλήσουμε λίγο, να δούμε τις αρχές του δήμου και για να πούμε τι πρόκειται να κάνουμε στο επόμενο μέλλον με τη συσπείρωση όλων των κατοίκων της Κρήτης γιατί “Το χαμόγελο” θα λειτουργήσει παγκρήτια και να δημιουργήσουμε υποδομες και διαδικασίες έτσι ώστε να σώσουμε περισσότερα παιδιά”, τόνισε ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού “Το χαμόγελο του παιδιού” Κώστας Γιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και στην κινητή μονάδα που θα έρθει στο νησί μας υπογραμμίζοντας: “Για τα προβλήματα υγείας θα λειτουργήσει μια κινητή μονάδα  εντατικής θεραπείας ενταγμένη στο ΕΚΑΒ με προσωπικό του “Χαμόγελου” προκειμένου να καλύψει όλη την Κρήτη και τις ανάγκες όλων των παιδιών και νεογνών καθώς και μια κινητή μονάδα κοινωνικής στήριξης και ενημέρωσης για να αντιμετωπιστούν προβλήματα”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση