HomeHL-GreeceΦθιώτιδα: Αυτός είναι ο 48χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Φθιώτιδα: Αυτός είναι ο 48χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Δείτε φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μακρακώμης στη Φθιώτιδα μετά την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα, όταν ένας 48χρονος πήρε την καραμπίνα, πυροβόλησε εν ψυχρώ τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ένας περίοικος ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς το ζευγάρι έμενε πάνω από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε, και όταν πήγε να βάλει βενζίνη δεν είδε το κατάστημα ανοικτό και ανησύχησε. Tο ζευγάρι εντοπίστηκε μέσα σε ένα λουτρό αίματος στο σπίτι του.

Λίγο αργότερα, στο σημείο έφτασε η μητέρα της γυναίκας και ο πατέρας του πρατηριούχου, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία.

fthiotida1

Πυροβόλησε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι καυγάδισε και ο άνδρας έστρεψε το όπλο προς τη σύντροφό του την οποία πυροβόλησε και σκότωσε από πολύ κοντινή απόσταση. Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα επάνω του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Τι όπλισε το χέρι του 48χρονου;

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ήταν μαζί περισσότερο από 20 χρόνια αλλά δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Αμφότεροι δεν είχαν δώσει δικαιώματα στη γειτονιά, ωστόσο μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι ο 48χρονος ζήλευε τη 50χρονη σύζυγό του.

fthiotida2

Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Το ζευγάρι διατηρούσε πρατήριο καυσίμων στην περιοχή, όμως το πρωί της Πέμπτης το κατάστημα ήταν κλειστό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γύρω στις 12:15 ένας κάτοικος της περιοχής που είδε κλειστό το βενζινάδικο ειδοποίησε την Αμεση Δράση.

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού και ήρθαν αντιμέτωποι με τη σκηνή του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί οδηγούνται στην εκδοχή του εγκλήματος, καθώς στο σπίτι του ζευγαριού δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης από τρίτο πρόσωπο.

Οι σοροί έχουν ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου θα υποβληθούν σε νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή, ενώ το όπλο που φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα κατασχέθηκε και θα εξεταστεί.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση