HomeHL-LifestyleΕλένη Μενεγάκη: Ατάκα με νόημα της παρουσιάστριας για την αποχώρησή της από τον Alpha

Ελένη Μενεγάκη: Ατάκα με νόημα της παρουσιάστριας για την αποχώρησή της από τον Alpha

Οι φήμες αποχώρησης από το κανάλι της Κηφισιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ωρών περί οριστικής απόφασης της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από τον Alpha μετά την λήξη του συμβολαίου της τον Ιούνιο. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ίδια έχει επιλέξει να μην μπει καν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης με το κανάλι στο οποίο έχει τηλεοπτική παρουσία τα τελευταία 15 χρόνια της καριέρας της. Το όλο θέμα πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις με όσα είπε πριν λίγη ώρα στον «αέρα» του Alpha με αφορμή την απόφαση του διάσημου σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ να ρίξει αυλαία στην 50χρονη καριέρα του με μια φαντασμαγορική επίδειξη μόδας.

«Είναι πολύ σπουδαίο ένας άνθρωπος με τέτοια διαδρομή να αποφασίζει ο ίδιος για τον εαυτό του, πότε θα βάλει τέλεια, άνω τέλεια ή θα κλείσει όλα τα φώτα. Αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και εκεί κανείς αισθάνεται και είναι επιτυχημένος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη. «Δεν έχει γίνει καμία διαπραγμάτευση ή συζήτηση για κανένα συμβόλαιο» ανέφερε πριν λίγη ώρα στο ethnos.gr ανώτατη πηγή της διοίκησης του Alpha προσθέτοντας πως όλες οι σχετικές συζητήσεις θα ξεκινήσουν από τον Φεβρουάριο ή το Μάρτιο.

Σε ερώτηση εάν η Ελένη Μενεγάκη έχει κοινοποιήσει στο κανάλι την πρόθεσή της να αποχωρήσει από τον Alpha μετά τη λήξη του συμβολαίου της τον ερχόμενο Ιούνιο, η απάντηση ήταν αρνητική.

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση