HomeHL-9Επί ποδός για πολλά και διαφορετικά περιστατικά η Πυροσβεστική

Επί ποδός για πολλά και διαφορετικά περιστατικά η Πυροσβεστική

Δύσκολη μέρα και....νύχτα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύσκολη μέρα αλλά και νύχτα ήταν αυτή που πέρασε για την Πυροσβεστική που χρειάστηκε να επέμβει σε πολλά και διαφορετικά περιστατικά σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι, στις 10 το βράδυ, στον Μαρουλά Ρεθύμνου κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία που μετέβη στο σημείο με 2 οχήματα και 4 άνδρες. Η φωτιά που εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, προκάλεσε ζημιές στον λέβητα της καμινάδας.

Νωρίτερα, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά στην περιοχή Σπίνα του Δήμου Καντάνου –Σελίνου. Του συμβάντος επιλήφθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καντάνου, με 2 οχήματα και 4 υπαλλήλους. Η πυρκαγιά έκαψε 1, 3 στρέμματα δασικής έκτασης.

Στις 6 το απόγευμα άλλη μία δασική πυρκαγιά στις Πλατές του Δήμου Καντάνου Σελίνου και πάλι απασχόλησε την Πυροσβεστική που μετέβη στο σημείο με 2 οχήματα και 4 άνδρες.

Η πυρκαγιά έκανε στάχτη 5 στρέμματα δασικής και 10 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.

Λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι εκδηλώθηκε επίσης γεωργική πυρκαγιά , κάτω από άγνωστες συνθήκες, στη περιοχή Μυθήμωης του Δήμου Κισσάμου. Στο σημείο έσπευσε 1 όχημα με 2 υπαλλήλους. Η φωτιά έκαψε 400 τ.μ.

Στις φλόγες όμως τυλίχθηκε κάδος απορριμάτων στις 4 το μεσημέρι στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στα Καμίνια, στο Ηράκλειο. 3 υπάλληλοι με 1 όχημα του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά που προκάλεσε μικρές ζημιές.

Πυρκαγιά όμως σε υπολείμματα καλλιεργειών εκδηλώθηκε και στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου. Στο σημείο βρέθηκε ένα όχημα από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου.

Επίσης λίγο πριν τις 11 το πρωί εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο στον Πλατανιά, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα και 6 άνδρες από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων. Η αιτία της φωτιάς παραμένει άγνωστη ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση