HomeΕΛΛΑΔΑΧάρης Παπαϊωάννου: Στιγμές τρόμου για τον Ολυμπιονίκη του τζούντο στα Εξάρχεια

Χάρης Παπαϊωάννου: Στιγμές τρόμου για τον Ολυμπιονίκη του τζούντο στα Εξάρχεια

Τι συνέβη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν μπόρεσαν να τα βγάλουν πέρα με τις τεχνικές ακινητοποίησης ενός Ολυμπιονίκη του τζούντο οι Αλγερινοί διαρρήκτες που προσπάθησαν να παραβιάσουν το αυτοκίνητο της αδελφής του που ήταν σταθμευμένο στα Εξάρχεια.

Ο Ολυμπιονίκης της Ατλάντα με συμμετοχή σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην κατηγορία +100 κιλών του τζούντο, Χάρης Παπαϊωάννου, που είναι και αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, είδε το μεσημέρι της Παρασκευής τη γιατρό αδελφή του να σταθμεύει το αυτοκίνητό της έξω από το υπερυψωμένο υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Ερεσσού στα Εξάρχεια για να τον επισκεφθεί.

Την ώρα που η 50χρονη γυναίκα βρισκόταν στο διαμέρισμά του, ο 49χρονος Ολυμπιονίκης είδε τρεις αλλοδαπούς να έχουν σπάσει το φινιστρίνι από την πλευρά του οδηγού και να ψάχνουν στο εσωτερικό. Αστραπιαία πήδησε από το παράθυρο στον δρόμο και συνεπλάκη με τον έναν από τους διαρρήκτες, ενώ οι συνεργοί του τράπηκαν σε φυγή διαφεύγοντας προς τα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», ο διαρρήκτης έβγαλε μαχαίρι με λάμα 25 εκατοστών απειλώντας τον διώκτη του: «Θα σου κόψω τον λαιμό, π***τη» φέρεται ότι τον απείλησε όπως κατήγγειλε αργότερα ο Χάρης Παπαϊωάννου.

Όπως αναφέρει η Espresso, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις στο «100» αστυνομικοί δεν πήγαν. Σχεδόν 40 λεπτά μετά το περιστατικό έφτασαν στην οδό Ερεσσού ένας υπαστυνόμος και ένας αστυφύλακας της Ασφάλειας Εξαρχείων με πολιτικά, καθώς μια ηλικιωμένη είχε πάει η ίδια στο Τμήμα για να ζητήσει βοήθεια.

Ο Χάρης Παπαϊωάννου και η αδελφή του πήγαν στο Τμήμα, όπου οι αστυνομικοί τους έδειξαν φωτογραφίες και αναγνώρισαν τους τρεις Αλγερινούς που διέρρηξαν το αυτοκίνητο. Και οι τρεις είναι σεσημασμένοι για βίαιες ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση