HomeHL-LifestyleΗ αντίδραση ΣΚΑΪ στην ανακοίνωση των «Ράδιο Αρβύλα»

Η αντίδραση ΣΚΑΪ στην ανακοίνωση των «Ράδιο Αρβύλα»

Τηρήσαμε στο ακέραιο όλες μας τις υποχρεώσεις, εκείνοι όχι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντονη είναι η πρώτη αντίδραση του ΣΚΑΪ στην αιφνιδιαστική ανακοίνωση αποχώρησης του «Ράδιο Αρβύλα» από τον σταθμό, όπως πληροφορείται το iefimerida.gr.

Σε επικοινωνία του iefimerida.gr με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, πληροφορηθήκαμε πως διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα προσάπτουν στο κανάλι οι «Ράδιο Αρβύλα».

Υπενθυμίζεται, ότι η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» και της εκπομπής «Βινύλιο», με μια αιχμηρή ανακοίνωση, δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης πως η εκπομπή δεν πρόκειται να επιστρέψει από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η ανάρτηση ήρθε ως απάντηση στις ερωτήσεις τηλεθεατών για την πρεμιέρα των εκπομπών, οι οποίες και δεν είχαν επιστρέψει από την αρχή της σεζόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση» σημείωνε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» στο Facebook.

Η αντίδραση ΣΚΑΪ στην ανακοίνωση του «Ράδιο Αρβύλα»

Σε επικοινωνία του iefimerida.gr με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα προσάπτουν στο κανάλι οι «Ράδιο Αρβύλα».

Πηγές από τον σταθμό τονίζουν ωστόσο πως «ο ΣΚΑΙ έχει τηρήσει στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις που είχαμε απέναντί τους, κάτι που δεν έπραξαν εκείνοι». Ο τηλεοπτικός σταθμός δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια στην «κόντρα» για το ζήτημα του «Ράδιο Αρβύλα». Στο μόνο που αρκούνται από τον σταθμό είναι να δηλώσουν πως με αυτό που έκαναν οι «Ράδιο Αρβύλα» σήμερα έθεσαν εαυτούς εκτός καναλιού.

Τέλος, από τον ΣΚΑΪ τονίζουν με έμφαση πως όλη την περασμένη σεζόν, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» είχε το ελεύθερο να σατιρίσει όλες τις εκπομπές του σταθμού, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση γι’ αυτό.

Η αποχώρηση του «Ράδιο Αρβύλα» από τον ΑΝΤ1 και η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ

Τον Οκτώβριο του 2018, ο Αντώνης Κανάκης, με εκτενή ανακοίνωσή του ανακοίνωνε την αποχώρηση του και της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» από τον ΑΝΤ1 έπειτα από 21 χρόνια συνεργασίας. Τότε, ο Αντώνης Κανάκης άφηνε αιχμές σε βάρος του σταθμού, αναφορικά με φήμες που διέρρεαν σχετικά με τον ρόλο που διαδραμάτισε αναφορικά με τη διακοπή των εκπομπών του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου από τη βραδινή ζώνη.

Δύο μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2018, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ανακοινωνόταν από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με ένα ιδιαίτερα ευφάνταστο τρέιλερ και την χαρακτηριστική μουσική επένδυση του τηλεοπτικού προγράμματος.

Η πρώτη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2019 και όπως αποδείχτηκε κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, που ακολουθεί φανατικά την παρέα από τη Θεσσαλονίκη. Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και το «Βινύλιο» είχαν ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ. Σε ερώτηση του iefimerida.gr τον περασμένο Νοέμβριο, αναφορικά με την πρεμιέρα των εκπομπών, από το ΣΚΑΪ μας ενημέρωναν πως αυτή θα γινόταν κάποια στιγμή μετά το νέο έτος.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση