HomeHL-PsilaΠόσα χρήματα θα έβγαζαν ο Prince Harry και η Meghan Markle αν αποφάσιζαν να γίνουν Instagram influencers;

Πόσα χρήματα θα έβγαζαν ο Prince Harry και η Meghan Markle αν αποφάσιζαν να γίνουν Instagram influencers;

Θα ήταν σίγουρα μια επικερδής κίνηση αν χρησιμοποιούσαν το λογαριασμό τους @sussexroyal...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Tώρα που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να αποποιηθούν τα βασιλικά τους καθήκοντα, είναι σίγουρο πως τα μελλοντικά τους σχέδια θα αλλάξουν. Είναι πιθανό σενάριο ότι η Meghan θα επιστρέψει στην υποκριτική ή ακόμα θα αποφασίσει να εξελίξει το πάθος της με το blogging – άλλωστε πριν γίνει βασιλικό μέλος είχε, το lifestyle blog The Tig.

Το ζευγάρι έχει ένα καθαρό εισόδημα για να ζήσει – υπολογίζεται περίπου στα 33 εκατομμύρια – αλλά αν η Meghan και ο Harry αποφασίσουν να γίνουν Instagram influencers, σύμφωνα με το πρακτορείο marketing Journey Further, αυτή η κίνηση θα τους αποφέρει πολλά κέρδη.

H Journey Further υπολόγισε πόσο θα κόστιζαν οι δημοσιεύσεις τους στην περίπτωση που θα γίνονταν influencers και βρήκε ότι θα μπορούσαν να κερδίσουν από 18.609 ευρώ μέχρι 30.235 ευρώ ανά post. Όχι και λίγα!

Σε μια πιο εκτενή έρευνα, η εταιρεία υπολόγισε πως “Ο Δούκας και η Δούκισσα πρέπει να δημοσιεύσουν 115 πληρωμένα posts για να πληρώνουν την ανακαίνιση του σπιτιού τους – Frogmore Cottage – στην Αγγλία.” Δεν είναι τόσο δύσκολο. Ωστόσο, βοηθάει το γεγονός πως έχουν ήδη πολλούς ακόλουθους στο λογαριασμό τους αγγίζοντας τα 10 εκατομμύρια.

Δεν είναι το μοναδικό ζευγάρι που επωφελείται από τη σχέση του για να κερδίσει follοwers, αφού ήδη μετράμε πολλούς λογαριασμούς διασήμων στο Instagram που έχουν αυξήσει το “κοινό” χάρις των σχέσεών τους. Κάποια παραδείγματα είναι οι stars του The Hill, Heidi Montag και Spencer Pratt. Στην κορυφή της λίστας είναι σίγουρα η Kim Kardashian με τον Kanye West, ο Ryan Reynolds με την Blake Lively και τέλος η pop star Beyonce με τον γνωστό ράπερ Jay Z.

Μετά από τη δήλωση της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία συμφωνεί με την περίοδο “μετάβασης” για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex, καθώς καθορίζουν το μέλλον τους ως μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, ο Πρίγκιπας Harry θα παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο για λίγες μέρες, έτσι ώστε να διευθετήσει κάποιες συναντήσεις.

Η Δούκισσα του Sussex έχει ήδη επιστρέψει στον Καναδά κάνοντας και την πρώτη επίσκεψη ως πρώην βασιλικό μέλος στο Downtown Eastside Women’s Centre στο Βανκούβερ αυτήν την εβδομάδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση