HomeΚΡΗΤΗΓενική συνέλευση αποστράτων για το νέο ασφαλιστικό και τις συντάξεις

Γενική συνέλευση αποστράτων για το νέο ασφαλιστικό και τις συντάξεις

Στo Αμφιθέατρο Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου στις 22 Ιανουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Τα Σωματεία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, Περιφέρειας Κρήτης, με την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, πραγματοποιούμε: Στo Αμφιθέατρο Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, την 22α Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη.

-ώρα 10.30, σύσκεψη-ενημέρωση Διοικητικών Συμβουλίων

-ώρα 17.00, Γενική Συνέλευση των Μελών

για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο και ειδικότερα, το νέο ασφαλιστικό,την μη εφαρμογή των Αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας και τις πράξεις επανυπολογισμού σύνταξης.

Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας:

– για τα ενημερωτικά σημειώματα και τις πράξεις επανυπολογισμού συντάξεων του Ν.4387/2016 ,που περιέχονται σε αυτά και ανάρτησε ο ΕΦΚΑ για το έτος 2019, γιατί στερεί στους Αποστράτους και γενικά τους Συνταξιούχους,τη δυνατότητα νόμιμης διατύπωσης αντιρρήσεων που προβλέπεται από τα άρθρα 24-27 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν. 2690/1999). Δηλώνουμε ότι δεν συναινούμε ούτε αποδεχόμαστε αυτές ,γιατίο υπολογισμός είναι αντισυνταγματικός.

-για την υιοθέτιση των διατάξεων του Ν.4093/2016,στο νέο ασφαλιστικό και την παραπέρα φτωχοποίηση των Αποστράτων και γενικά των Συνταξιούχων.

-για την μη εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου,στον επανυπολογισμό των συντάξεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση