HomeHL-LifestyleΒασίλης Σπανούλης: Γεννήθηκε το έκτο του παιδί

Βασίλης Σπανούλης: Γεννήθηκε το έκτο του παιδί

Φωτογραφία στο Instagram με το «Νο 6» της οικογένειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατά ένα μέλος αυξήθηκε η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη καθώς με τη σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου υποδέχτηκαν στον κόσμο το έκτο τους παιδάκι.

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει χαμογελαστός στο μαιευτήριο με το «νο 6» όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Στη φωτογραφία δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του το έκτο του παιδί, έχοντας φυσικά στο πλευρό του τα πέντε αγγελούδια του: τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία και την μικρή Αναστασία.


View this post on Instagram

@olympiachop No 6?

A post shared by Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) on

Όσο για την Ολυμπία Χοψονίδου χαίρει άκρας υγείας όπως και το μωράκι της. Η ίδια μάλιστα, μια μέρα πριν δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με τα παιδιά της, που περιμένοντας το έκτο μωρό της οικογένειας ζωγράφιζαν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της μητέρας τους!

1

Ο Βασίλης Σπανούλης και η πρώην Σταρ Ελλάς παντρεύτηκαν στις 24 Ιουνίου του 2011 με θρησκευτικό γάμο, ενώ ήδη από το 2009 ήταν παντρεμένοι με πολιτικό. Tο πρώτο τους παιδί γεννήθηκε το 2010 και πήρε το όνομα Αθανάσιος. Ακολούθησαν άλλα δύο αγόρια: ο Βασίλης το 2012 και ο Δημήτρης το 2013. Το 2015 το ζευγάρι απέκτησε το τέταρτο παιδί του, που είναι κορίτσι και ονομάστηκε Αιμιλία. Τον Σεπτέμβριο του 2017 απέκτησαν το πέμπτο τους παιδί, που είναι και αυτό κορίτσι. Τον Οκτώβριο του 2019 ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι περιμένει το έκτο του παιδί, το τρίτο κοριτσάκι τους που γεννήθηκε σήμερα!

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση