HomeCity GuideΣτο Ηράκλειο η Φωτεινή Βελεσιώτου

Στο Ηράκλειο η Φωτεινή Βελεσιώτου

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου δύσκολα χαρακτηρίζεται, παρ’ όλα αυτά αποτελεί μια γέφυρα που μας ενώνει με το πιο αρχέγονο, το πιο αληθινό κομμάτι του τραγουδιού και της έκφρασης.
Συγκινεί με τον πιο άμεσο τρόπο, τραγουδώντας παλιά λαϊκά που άφησαν εποχή καθώς και τραγούδια όπως οι “Μέλισσες” και τα “Διόδια” που την καθιέρωσαν στις καρδιές του κοινού όπως και το πρόσφατο “Πόσο πονάει η καρδιά” από το νέο της album “Ένας κύκλος είναι όλα”.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου θα βρίσκεται το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο Νυν και Αεί σε μία μοναδική συναυλία.

Από το πρόγραμμά της δε θα μπορούσαν να λείπουν κλασσικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας και μας αρέσει να τα τραγουδάμε.

Μαζί της η ανερχόμενη τραγουδοποιός Κωνσταντίνα Πάλλα η οποία έχει κυκλοφορήσει ήδη την πρώτη της δισκογραφική δουλειά από τη MINOS EMI με τίτλο » Όνειρα » και έχει γράψει για τη Φωτεινή Βελεσιώτου το ήδη αγαπημένο από τον κόσμο, » Πόσο πονάει η καρδιά «.

Σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, ο Διονύσης Μακρής στο μπάσο, ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα και ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν.
Ηχοληψία: Γιώργος Κολεβέντης

Οργάνωση Παραγωγής: IMAGINART
afisa

Διαφήμιση
Διαφήμιση