HomeHL-9Στο σεμινάριο του Δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ οι προπονητές της Ακαδημίας ΑΕ Κατσαμπά

Στο σεμινάριο του Δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ οι προπονητές της Ακαδημίας ΑΕ Κατσαμπά

Στην Αθήνα σύσσωμο το προπονητικό τιμ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Αθήνα βρέθηκε σύσσωμο το προπονητικό τιμ της Ακαδημίας ΑΕ Κατσαμπά προκειμένου να συμμετάσχει στο 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του Δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο προπονητικό Κέντρο Σπατών.

Ο υπεύθυνος προπονητών της Ακαδημίας ΑΕ Κατσαμπά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος με τους προπονητές Νίκο Καζάκο, Νίκο Βενέρη και Νίκο Μαστορίδη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που αποτελούνταν από εκπαιδευτικά θέματα τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Τα θέματα αναλύθηκαν από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ Ηλία Κυριακίδη, από τους προπονητές και το επιστημονικό προσωπικό της Ακαδημίας της ΑΕΚ, αλλά και από στελέχη των συνεργαζομένων ακαδημιών που συμμετείχαν στην ανταλλαγή πληροφοριών με τη δική τους εμπειρία από τη συνεργασία τους με το Δίκτυο.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε και ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Κώστας Τσάνας ο οποίος και παρουσίασε δύο από τα βασικά θέματα του σεμιναρίου. Πρόκειται για θέματα που είχαν να κάνουν με τις αναπτυξιακές ηλικίες καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία και αξιολόγηση ποδοσφαιριστών.

Οι προπονητές της Ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά, μαζί με τους προπονητές άλλων Ακαδημιών που συμμετέχουν στο Δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και προπονητικές μονάδες παιδιών από ομάδες της κεντρικής Ακαδημίας της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου είχε ο Υπεύθυνος Διοίκησης Δικτύου Κωνσταντίνος Παπαποστόλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση