HomeΕΛΛΑΔΑΔραπέτευσε από τη φυλακή και τον έπιασαν σε νεκροταφείο!

Δραπέτευσε από τη φυλακή και τον έπιασαν σε νεκροταφείο!

Η απόδραση του διήρκεσε μόλις μία ώρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για λιγότερο από μια ώρα ανέπνευσε αέρα ελευθερίας ένας 49χρονος Αλγερινός που κατάφερε να αποδράσει από τις φυλακές Κασσαβετείας στον Βόλο πηδώντας την εξωτερική περίφραξη πριν προλάβουν να τον σταματήσουν, στις 8 το πρωί της Κυριακής.

Ωστόσο, αν και κατάφερε να απομακρυνθεί τρέχοντας, δεν επέλεξε καλό σημείο για να κρυφτεί από τους διώκτες του. Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που «χτένισαν» την ευρύτερη περιοχή, τον ανακάλυψαν κρυμμένο ανάμεσα στα… μνήματα του νεκροταφείου της περιοχής και τον συνέλαβαν λίγο πριν από τις 9 π.μ.!

Ο 49χρονος, που εκτίει ποινή για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για απόδραση και επέστρεψε στο κελί του.

Εντοπίστηκε καταζητούμενος στη Χαλκιδική

Σε περιοχή της Χαλκιδικής εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Κασσάνδρας ένας 24χρονος Έλληνας, που αναζητούνταν από τις αρχές της Νορβηγίας με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για συνέργεια σε διακεκριμένη ληστεία, σωματική βλάβη, αποστέρηση της ελευθερίας και επίθεση. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης που θα αποφασίσει για την έκδοσή του ή μη στην χώρα που τον αναζητούσε.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση