HomeHL-LifestyleΣε αυτή τη «χλιδάτη» έπαυλη θα μείνει ο Χάρι και η Μέγκαν

Σε αυτή τη «χλιδάτη» έπαυλη θα μείνει ο Χάρι και η Μέγκαν

Αξίας 21 εκατ. λιρών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία πολυτελή ζωή θέλει η Μέγκαν Μαρκλ μετά την οριστική παραίτηση από τα πριγκιπικά καθήκοντα με τον σύζυγό της. Ήδη έχει κάνει έρευνα αγοράς και επιδιώκει να βρει νέα «φωλιά» για την ίδια, τον Χάρι και τον Άρτσι.

Η Sun δημοσιεύει πως η Μέγκαν έχει βάλει στο «μάτι» μία πολυτελέστατη έπαυλη, αξίας 21 εκατ. λιρών, παραθαλάσσια στο νησί του Βανκούβερ με εξαιρετική θέα και φοβερές ανέσεις. Η έπαυλη τοποθετείται σε μία από τις καλύτερες γειτονιές του Βανκούβερ , είναι τετραώροφο και διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 5 τουαλέτες.

Η κατοικία του Χάρι και της Μέγκαν στη Βρετανία, το Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, είναι ήδη στη διαδικασία του κλεισίματος, αν και πριν από λίγο καιρό ανακαινίστηκε έναντι 21 εκατομμυρίων λιρών.

Ο οικονόμος του σπιτιού και ένας υπεύθυνος καθαρισμού μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις, σύμφωνα με τον Guardian, ενώ άλλα μέλη του προσωπικού -σεφ και υπηρέτες- ανακοινώθηκε πως δεν χρειάζονται άλλο, όπως αναφέρει με την Daily Mail. Η Μέγκαν είναι ήδη στον Καναδά μαζί με τον γιο του ζευγαριού, Άρτσι και τα δύο τους κατοικίδια.

https://www.youtube.com/watch?v=USc8Z8qf_aA&feature=emb_logo

Πηγή: The Sun

Διαφήμιση
Διαφήμιση