HomeHL-SportsΝίκκι Παπαβασιλείου: «Είναι ψυχολογικό το θέμα…»

Νίκκι Παπαβασιλείου: «Είναι ψυχολογικό το θέμα…»

Αυτό τόνισε μετά την ήττα από τον ΟΦΗ ο τεχνικός του Πανιωνίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει ο Πανιώνιος, με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να υποστηρίζει μετά την ήττα από τον ΟΦΗ ότι υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας στην ομάδα του.

«Δεν μπορώ να πω ότι ψυχολογικά η ομάδα ήταν ανέτοιμη. Μιλήσαμε και προετοιμάσαμε την ομάδα σαν να είναι ένας τελικός.

Είναι ψυχολογικό το θέμα. Κρατάω την αντίδραση που είναι πολύ σημαντική. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η κούραση από τα 120 λεπτά του Κυπέλλου», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «κυανέρυθρων».

Ενώ για το ματς σχολίασε: «Το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και δεν ήμασταν καλοί. Επίσης, βγάλαμε πολλή κούραση.

Στο δεύτερο και με τις αλλαγές που κάναμε αντιδράσαμε, σκοράραμε ένα όμορφο γκολ με τον Μιλόγεβιτς και εκεί που εμείς είχαμε το πάνω χέρι δεχτήκαμε το 2-1.

Αντιδράσαμε ξανά, είχαμε την πολύ μεγάλη ευκαιρία του Τσιλούλη για να πάρουμε την ισοπαλία.

Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω ότι με την αντίδραση που είχαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Επίσης, δήλωσε:

Για το αν έπρεπε να γίνουν παραπάνω αλλαγές στο ματς Κυπέλλου: «Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου πήγαμε με 18 παίκτες.

Δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ για να κάνουμε τις πολλές αλλαγές. Κάναμε κάποιο μικρό ροτέισον σίγουρα».

Για το πώς αλλάζει η ψυχολογία: «Με το να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έστω και η ισοπαλία σήμερα θα άλλαζε την ψυχολογία στα αποδυτήρια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση