HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Eίχαμε καιρό να έχουμε καλή εμφάνιση και πήραμε μια δίκαιη νίκη…»

Γιώργος Σίμος: «Eίχαμε καιρό να έχουμε καλή εμφάνιση και πήραμε μια δίκαιη νίκη…»

Tι είπε για τα μεταγραφικά ο τεχνικός του ΟΦΗ - Δείτε όσα δήλωσε για το διπλό επί του Πανιωνίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είχε αρκετές εβδομάδες να χαμογελάσει ο ΟΦΗ, τα κατάφερε το Σάββατο  με το διπλό επί του Πανιωνίου και ο Γιώργος Σίμος έκανε λόγο για δίκαιη νίκη στη συνέντευξη Τύπου.

«Επιστρέψαμε ξανά σε μια αρκετά καλή απόδοση, είχαμε καιρό να έχουμε καλή εμφάνιση και πήραμε μια δίκαιη νίκη, πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Συνεχίζουμε, αύριο προπόνηση γιατί την Τετάρτη έρχεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και εύχομαι κάθε καλό στον Πανιώνιο και καλή τύχη», είπε ο τεχνικός των Ηρακλειωτών.

Ενώ για τα μεταγραφικά σχολίασε: «Γίνονται ενέργειες, δεν έχουμε ακόμα νέα, όμως έχουμε πει ξανά πως μόνο αν βρούμε κάτι που θα ανεβάσει το επίπεδό μας θα κινηθούμε. Γίνονται προσπάθειες, αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».

Τέλος, για τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες ανέφερε: «Το γνωρίζουν και οι ίδιοι πως πρέπει να τελειώνουν νωρίτερα τα παιχνίδια, γιατί σε άλλα δεν πήραμε τους βαθμούς που δικαιούμασταν. Όμως, είναι μια χρονιά που παίρνουμε μαθήματα και βάζουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση