HomeΚΡΗΤΗΑνάδοχος για την αντιπλημμυρική προστασία του νέου Λυκείου Γαζίου

Ανάδοχος για την αντιπλημμυρική προστασία του νέου Λυκείου Γαζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την επιλογή προσωρινού αναδόχου ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την αντιπλημμυρική προστασία του νέου, βιοκλιματικού Λυκείου Γαζίου, προϋπολογισμού 73.000 ευρώ.

Στις εργασίες περιλαμβάνεται η κατασκευή δικτύων αποχέτευσης και ομβρίων, καθώς και το δίκτυο σύνδεσής τους με τον κεντρικό αγωγό.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα από τα σημαντικότερα έργα της δημοτικής αρχής στο  δήμο Μαλεβιζίου, προχωράει με βάση τα χρονοδιαγράμματα και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους μαθητές του λυκείου. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για το αποτέλεσμα, είμαι περήφανος για το ότι το πρώτο βιοκλιματικό λύκειο της Κρήτης βρίσκεται στο Γάζι και είμαι βέβαιος ότι οι μαθητές που θα γεμίζουν με τα γέλια τους το νέο σχολείο, θα το προστατέψουν και θα το αγαπήσουν σαν το σπίτι τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική υποστήριξή του και σε αυτό το έργο, καθώς και όλα τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου μας για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν».

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση