HomeHL-LifestyleMegxit: Δεν επιστρέφει σύντομα στη Βρετανία η Μέγκαν

Megxit: Δεν επιστρέφει σύντομα στη Βρετανία η Μέγκαν

Απολύεται προσωπικό από το «Frogmore»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ρόλο σοφερίνας εθεάθη στον Καναδά η «αντάρτισσα» της βασιλικής οικογένειας, Μέγκαν Μαρκλ, οδηγώντας ένα τζιπ «Land Rover», αφού παρέλαβε από το αεροδρόμιο «Victoria International Airport» μια φίλη της.

Η μητέρα του μικρού Άρτσι και σύζυγος του κοκκινομάλλη πρίγκιπα φόρεσε ευμεγέθη γυαλιά ηλίου, πέταξε τα ταγέρ, ντύθηκε με άνετα ρούχα κι έσπευσε να υποδεχθεί στο αεροδρόμιο τη φίλη της, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Συνοδηγός της ήταν ένας άνδρας, πιθανόν σωματοφύλακάς της.

Το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο της δούκισσας του Σάσεξ που απολαμβάνει πλέον ανέμελη την ανεξαρτησία της από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Στο αεροδρόμιο η Μέγκαν υποδέχτηκε την φίλη της Χέδερ Ντόρακ, η οποία πήρε το αεροπλάνο από το Τέξας για να την επισκεφθεί στον Καναδά για λίγες ημέρες.

Όπως σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος, η Χέδερ, δασκάλα πιλάτες, ήταν παρούσα στον βασιλικό γάμο του Χάρι και της Μέγκαν το 2018 και την συνόδευε ο σύζυγός της , Ματ Κόεν.

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζεύγος Σάσεξ θα εγκατασταθεί μόνιμα στον Καναδά και η Δούκισσα δεν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στη Βρετανία και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ήδη, το προσωπικό που εργαζόταν στο «Frogmore», την οικία του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ειδοποιήθηκε ότι θα πρέπει να φύγει.

Η πολυτελής οικία που τους έκανε γαμήλιο δώρο η βασίλισσα Ελισάβετ και για το οποίο η Μέγκαν Μαρκλ δαπάνησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια λίρες για να το ανακαινίσει, δεν θα κατοικηθεί ποτέ ξανά από το ζευγάρι, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.

Αν και δύο μόνιμοι υπάλληλοι μεταφέρονται σε άλλα καθήκοντα εντός της οικογένειας της Βασίλισσας, τα υπόλοιπα μέλη του προσωπικού τους, όπως σεφ, καμαριέρες και γκρουμ, ενημερώθηκαν ότι οι Σάσεξ δεν θα χρειαστούν πλέον τις υπηρεσίες τους.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση