HomeHL-9Συννεφιασμένος ο ουρανός στην Κρήτη

Συννεφιασμένος ο ουρανός στην Κρήτη

Η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συννεφιασμένος αναμένεται να είναι και σήμερα ο ουρανός σε όλη την Κρήτη ενώ το ίδιο σκηνικό προβλέπεται και για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στα ανατολικά και νότια της χώρας θα παρατηρηθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Τοπικά θα καταγραφεί περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Ο καιρός στην Κρήτη

Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ ενώ στα δυτικά μπορεί να φτάσει και τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σημειώνει μία μικρή πτώση καθώς προβλέπεται να κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Σημαντικές βροχές χθες

Σημαντικές βροχές σημειώθηκαν στην Ανατολική Κρήτη. Στο σχετικό πίνακα μπορείτε να δείτε τους 8 σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής.

broxh

Παράλληλα, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι πνέουν στο Αιγαίο. Οι 8 σταθμοί που κατέγραψαν τις ισχυρότερες ριπές ανέμου παρουσιάζονται στον πίνακα που ακολουθεί.

anemoi

Διαφήμιση
Διαφήμιση