HomeΚΡΗΤΗΕδραιώνεται η συνεργασία του δήμου Αγίου Νικολάου με την Marketing Greece

Εδραιώνεται η συνεργασία του δήμου Αγίου Νικολάου με την Marketing Greece

Συνάντηση Αντώνη Ζερβού με εκπρόσωπο του ΣΕΤΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εδραιώνεται όπως προέκυψε από την συνάντηση που είχε σήμερα, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, με την εκπρόσωπο του ΣΕΤΕ κ. Αγάπη Σπώκου, η συνεργασία της εταιρείας «Marketing Greece»  με τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Η εταιρεία όπως είναι γνωστό, αποτελεί καινοτόμο πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και στοχεύει κυρίως στην ανάπτυξη του τουριστικού προιόντος και στην δημιουργία δράσεων που θα ενισχύσουν την δυναμική του ελληνικού τουρισμού.

dsc_0827

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, στην παραπάνω συνάντηση: «υπήρξε μια αναλυτική παρουσίαση του «υλικού βάσης» που έχει δημιουργηθεί από τον δήμο καθώς και των δράσεων που έχουν αναληφθεί κατά την τελευταία πενταετία.

Ζητούμενο στην παρούσα φάση -όπως ο ίδιος υποστήριξε – η δημιουργία Branding στον Δήμο που δύναται να επιτευχθεί με την συμμετοχή πολιτών και επιχειρηματιών της περιοχής».

dsc_0819

Εξ άλλου η δημιουργία του υλικού βάσης (φωτογραφίες, video, θεματικά έντυπα) καθώς και οι θεσμοθετημένες διεθνείς αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις, αποτελούν κατά κοινή διαπίστωση, ένα μεγάλο «σκαλοπάτι»,  για την αναβάθμιση του τουριστικού προιόντος της ευρύτερης περιοχής.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Ζερβός : «Δίνεις σε κάθε περιοχή, κάτι που μπορεί να γίνει κτήμα με την προσπάθεια και την βούληση του ίδιου του πολίτη. Και αυτό είναι ένα στοίχημα το οποίο πρέπει να κερδηθεί»

dsc_0825

Στην παραπάνω συνάντηση, συμμετείχαν οι :Χάρης Αλεξάκης(αντιδήμαρχος Πολιτισμού), Μιχάλης Γαρεφαλάκης (Γενικός Δ/ντης ΔΑΕΑΝ), οι εκπρόσωποι της «Marketing Greece» κ.κ Ιωάννα Δρέτα (Δ/νων Σύμβουλος), Ρένα Σκουλούδη (Δ/ντρια Marketing), Μανόλης Βαρκαράκης (πρόεδρος Συνδέσμου Ξενοδόχων Ν. Λασιθίου), Γιώργος Πελεκανάκης (πρόεδρος Δ/ντων Ξενοδοχείων Ελλάδας), Βαγγέλης Παπανικολάου, (αντιπρόεδρος Σωματείου ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης), Στράτος Πατσάκης (Δ/ντης Minos Beach) και Γιάννης Τσαγκαράκης ( ειδικός σύμβουλοςτου Δήμου σε θέματα Τουρισμού).

Διαφήμιση
Διαφήμιση