HomeHL-LifestyleΜάρω Κοντού: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, οι πλαστικές επεμβάσεις, η Αλίκη

Μάρω Κοντού: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, οι πλαστικές επεμβάσεις, η Αλίκη

Συνέντευξη στο Ενώπιος Ενωπίω

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Μάρω Κοντού φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας στο Ενώπιος Ενωπίω και η σπουδαία ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Χριστός και Παναγία! Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε ζευγάρι».

«Δεν ταιριάζαμε καθόλου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ ταιριάζαμε εκπληκτικά στο σινεμά και στο θέατρο έχουμε παίξει πολύ με τον Λάμπρο. Δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του, ήταν βωμολόχος από το πρωί ως το βράδυ – αυτό το χιούμορ με βωμολοχία δεν μου αρέσει. Ήταν δύσκολος άνθρωπος».

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

H Μάρω Κοντού μιλώντας για τον γάμο της με τον Αριστείδη Καρύδη Fuchs, ο οποίος είχε διάρκεια μόνο δύο χρόνια, αναφέρθηκε στην φήμη ότι έληξε λόγω εξωσυζυγικής του σχέσης με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Νομίζω ότι δεν έπαιξε ρόλο. Είχαμε λίγο απομακρυνθεί γιατί έβλεπα ότι ήταν φλερτάκιας αλλά δεν ήθελε εγώ να κουνήσω από δίπλα του», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις πλαστικές επεμβάσεις

«Ο Φίνος μου είπε φτιάξε λίγο τη μύτη σου. Έκανα πλαστική και στο προγούλι και στο μέτωπο. Γιατί να μην το πω»;

Παρόλο που ο Φίνος ήταν υπεύθυνος γι’ αυτό, η καριέρα της στη Φίνος Φιλμ τέλειωσε απότομα μετά την ταινία «Μια Ιταλίδα στην Κυψέλη». Η Μάρω Κοντού συνέχισε να δουλεύει στον κινηματογράφο με την εταιρεία Καραγιάννης-Καρατζόπουλος. Μετά από πολλά χρόνια σκηνοθέτης της Φίνος της αποκάλυψε ότι ξανθιά σταρ της εταιρείας έθεσε βέτο στην παρουσία της.

Το παιδί που δεν έκανε

«Δεν μπορούσα, όχι δεν έκανα, δεν μπορούσα», είπε η Μάρω Κοντού για την αδυναμία της να αποκτήσει παιδί. «Από πολύ νέα το γνώριζα. Βέβαια, περνώντας τα χρόνια, γύρω στα 35 μου, το έψαξα στο εξωτερικό. Πήγα και βρήκα αυτόν που βοήθησε τη Λόρεν να κάνει παιδί, στην Ελβετία. Μου είπε: “Δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, εν αντιθέσει δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο εδώ και κάτι ακόμα, θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά δέκα χρόνια”. Περνούν τα χρόνια και βλέπω ότι και τα δύο είναι καλά έως τώρα. Μου είπε και μια πολύ σημαντική φράση: “Εάν θέλετε, όμως, μπορείτε να υιοθετήσετε και να σας βοηθήσω”», συμπλήρωσε.

Η ίδια ερωτήθηκε για το αν της λείπει ένα παιδί. «Το είχα “φορέσει” τόσο πολύ ότι δεν θα κάνω που απαγόρευσα στον εαυτό μου να το θέλει», σημείωσε.

Για τον θάνατο

«Ένα όνειρο κάνω, να πεθάνω στον ύπνο μου. Αυτό ονειρεύομαι και δίνω εντολή. Είμαι τόσο τυχερή, περπατάω, σκέφτομαι, οδηγώ, παίζω στο θέατρο, πίνω καφέ και είμαι εδώ 80+ ετών».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση