HomeHL-9Περηφάνια για τους παίκτες του ΟΦΗ: Έσωσαν 70χρονο από εγκεφαλικό

Περηφάνια για τους παίκτες του ΟΦΗ: Έσωσαν 70χρονο από εγκεφαλικό

Στο πλοίο της γραμμής Πειραιάς-Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εξέφρασε την περηφάνια του για τον αθλητή της ομάδας μπάσκετ Λεωνίδα Μπουμπάρη και την παίκτρια της γυναικείας ομάδας Δήμητρα Κατερίνη καθώς και οι δυο, ο Μπουμπάρης φοιτητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και η Κατερίνη αγροτικός γιατρός, αποδείχθηκαν καθοριστικοί για τη ζωή ενός 70χρονου επιβάτη του πλοίου της γραμμής Πειραιάς-Ηράκλειο, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό.

Όπως επισημαίνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ :

«Δήμητρα Κατερίνη, Λεωνίδα Μπουμπάρη, συγχαρητήρια για το ήθος σας! Είστε παραδείγματα προς μίμηση και είναι τιμή μας, που σας έχουμε στον ΟΦΗ μας!» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, για τους δυο αθλητές-γιατρούς του συλλόγου, που είχαν καθοριστική συμβολή στο να σωθεί ο 70χρονος επιβάτης που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο μεσοπέλαγα, στο πλοίο της ΑΝΕΚ, στο δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο, την περασμένη Κυριακή το βράδυ.

Ο σέντερ της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ Λεωνίδας Μπουμπάρης, φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και η παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ Δήμητρα Κατερίνη, αγροτικός γιατρός, με καίριες και ψύχραιμες ενέργειες τους, κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή και να τον παραδώσουν σε σταθερή κατάσταση, στο ασθενοφόρο που τον παρέλαβε στον Πειραιά.

Οι δυο αθλητές του ΟΦΗ βρισκόταν στο πλοίο με τις ομάδες τους και επέστρεφαν από αγωνιστικές υποχρεώσεις που είχαν στην Αθήνα.

Μόλις από τα μεγάφωνα του πλοίου ζητήθηκε η βοήθεια γιατρών, για να αντιμετωπιστεί το σοβαρό περιστατικό, έσπευσαν αμέσως, να βοηθήσουν».

boubaris-katerini1

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση