HomeΕΛΛΑΔΑ«Και αν χάσετε;» – «Δεν θα χάσουμε»

«Και αν χάσετε;» – «Δεν θα χάσουμε»

Ο διάλογος Μητσοτάκη-Τραμπ για την Τουρκία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε έναν άγνωστο διάλογο που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνάντησή του στον Λευκό Οίκο με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ αναφέρεται η εφημερίδα «Εστία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο διάλογος των δύο ανδρών έγιναν μετά τις κοινές του δηλώσεις στο Οβάλ Γραφείο, όπου ο Αμερικανός πρόεδρος δέχθηκε πληθώρα ερωτήσεων για την κατάσταση που επικρατεί στο Ιράκ.

Εστία: Ο άγνωστος διάλογος Μητσοτάκη-Τραμπ

Όπως αναφέρει η «Εστία», πίσω από κλειστές πόρτες ο Ελληνας πρωθυπουργός εξήγησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει στην ασφάλεια και τη σταθερότητα στη νοτιοανατολική Ευρώπη τυχόν προκλητική ενέργεια της Τουρκίας στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε λόγο για «θερμό επεισόδιο» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ωστόσο όπως αναφέρει η εφημερίδα εξήγησε πως η χώρας μας θα αντιδράσει σε περίπτωση που αμφισβητηθεί η κυριαρχία της.
«Κι αν χάσετε;», ρώτησε σε εκείνο το σημείο τον Ελληνα πρωθυπουργό ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την «Εστία». «Δεν θα χάσουμε κ. Πρόεδρε», ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση