HomeHL-WorldΜέγκαν Μαρκλ-Χάρι: Σύντομα οι ανακοινώσεις του παλατιού για το μέλλον τους

Μέγκαν Μαρκλ-Χάρι: Σύντομα οι ανακοινώσεις του παλατιού για το μέλλον τους

Συζητήσεις με Καναδά και Βρετανία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι συζητήσεις σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ βαίνουν καλώς και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός ημερών και όχι εβδομάδων, δήλωσε μια βασιλική πηγή.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που επισήμως έχει τον τίτλο δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, παρέκαμψε την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια την Τετάρτη και ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την πρόθεσή του να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα για να περνά περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική και να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά.

Ζωηρό παρασκήνιο για το μέλλον Μέγκαν Μαρκλ-Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ και Δούκας του Σάσεξ, δεν συμβουλεύτηκαν την γιαγιά του Χάρι, την βασίλισσα Ελισάβετ, ή άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας προτού κάνει την αιφνιδιαστική ανακοίνωση σε μια νέα ιστοσελίδα, την sussexroyal.com.

Αξιωματούχοι πέρασαν όλη την χθεσινή ημέρα πραγματοποιώντας παρασκηνιακές συναντήσεις σχετικά με το νέο καθεστώς του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και τα πράγματα βαίνουν καλώς, σύμφωνα με την βασιλική πηγή που πρόσθεσε ότι ο στόχος είναι να υπάρξει μια συμφωνία εντός ημερών.

Επικοινωνία με την βρετανική και την καναδική κυβέρνηση για Μέγκαν Μαρκλ-Χάρι

Σύμφωνα με την πηγή από τη βασιλική οικογένεια, αξιωματούχοι συμβουλεύτηκαν την βρετανική και την καναδική κυβέρνηση για το ζήτημα του μέλλοντος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Όλα αυτά, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται και πάλι στον Καναδά με το αγοράκι του ζεύγους, τον Άρτσι, με την οικογένεια να πιστεύεται ότι σκοπεύει να εγκατασταθεί εκεί.

Τις προηγούμενες ημέρες, πληροφορίες ήθελαν τον πατέρα του Χάρι, πρίγκιπα Κάρολο, να σκοπεύει να στερήσει από το ζευγάρι την καθιερωμένη χρηματοδότηση που προκύπτει από την φορολογία των Βρετανών και η οποία συνολικά υπολογίζεται σε κάποια εκατομμύρια λίρες.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση