HomeΚΡΗΤΗΒενιζέλειο νοσοκομείο: Ο αποχαιρετισμός του… Γιώργου Μοσχοβάκη

Βενιζέλειο νοσοκομείο: Ο αποχαιρετισμός του… Γιώργου Μοσχοβάκη

Ολοκληρώθηκε η θητεία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δικό του… αποχαιρετισμό απευθύνει ο πρώην αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Γιώργος Μοσχοβάκης καθώς χθες ολοκληρώθηκε η θητεία του.

Αναλυτικά η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωσή του!

Αγαπητοί φίλοι, χθες 10/1, ολοκληρώθηκε η θητεία μου στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου «Βενιζέλειο/Πανάνειο» και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό που στήριξε τον συνεχή αγώνα για την αναβάθμιση του νοσοκομείου μας και των υπηρεσιών του προς τους πολίτες. Όλοι μαζί, καταβάλαμε αξιέπαινη προσπάθεια, ώστε το νοσοκομείο μας να είναι σε σαφέστατα καλύτερο επίπεδο από ότι πριν 3,5 χρόνια, σε όλους τους τομείς.

Από την πλευρά μου, ευχαριστώ την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας που, χωρίς να ήμουν κομματικό στέλεχος, με επέλεξε και μου εμπιστεύθηκε τη μεγάλη ευθύνη Διοίκησης αυτού του υπέροχου νοσοκομείου. Επίσης ευχαριστώ την απελθούσα Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ, τους πρώην Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των Νοσοκομείων της Κρήτης για την αγαστή συνεργασία.

Μα πάνω απ’ όλα ευχαριστώ τα στελέχη του νοσοκομείου, που υπό δύσκολες συνθήκες, συχνά υπερέβαλαν εαυτόν, προκειμένου το νοσοκομείο μας να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί.

Δεν θα ξεχάσω την αυτοθυσία τους αμέσως μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο πανεπιστήμιο που, ενώ ήταν επαγγελματικά άστεγα, φρόντισαν ώστε ο πολίτης/ασθενής να μην καταλάβει τίποτα.

Όντας πλέον το Βενιζέλειο εντελώς ανεξάρτητο από το ΠΑΓΝΗ, εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα Διοίκηση, και συνέχιση των επιτυχιών που τα τελευταία χρόνια κατέγραψε το Βενιζέλειο σε πανελλήνιο επίπεδο…

Μοσχοβάκης Γιώργος

Πρώην Αν. Διοικητής ΓΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ/ΠΑΝΑΝΕΙΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση