HomeΚΡΗΤΗ«Μαγικά Δασοπερπατήματα» από τα ΕΘΟΑΝάκια

«Μαγικά Δασοπερπατήματα» από τα ΕΘΟΑΝάκια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήρθε η ώρα να ανοίξει η αυλαία του θεάτρου για τα μικρά μας Εθοανάκια. Η παράσταση «Μαγικά Δασοπερπατήματα» που έκανε πρεμιερα χθες και συνεχίζει και σήμερα με πρωταγωνιστές τα παιδιά που συμμετείχαν πέρυσι στα εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού της ΕΘΟΑΝ. Φέτος ανεβάσαμε τον πήχη πιο ψηλά, βάζοντας ως στόχο το ανέβασμα μιας μεγάλης θεατρικής παράστασης και είμαστε υπερήφανοι γιατί το στοίχημα το κερδίσαμε!

Οι πρόβες ξεκίνησαν το Φεβρουάριο και οι μικροί μας ηθοποιοί βίωσαν όλη την εμπειρία της προετοιμασίας μιας παράστασης. Τα παιδιά έδειξαν πειθαρχία, υπευθυνότητα, ομαδικότητα και ελπίζουμε αυτή η εμπειρία να άνοιξε τους ορίζοντες και τα φτερά τους για την τέχνη του θεάτρου.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι το «ταξίδι» και τα παιδιά σε αυτό το «ταξίδι» τα κατάφεραν, γι’ αυτό και τους αξίζει το χειροκρότημά μας.

Το έργο μας

Ένας μαγικός καθρέφτης χρειάζεται μόνο για να μας μεταφέρει στο ανεξερεύνητο δάσος της «Σοφίας», εκεί όπου θα συναντήσουμε μια φοβισμένη νεραϊδούλα, ένα τεμπέλικο χελωνάκι, έναν καθωσπρέπει βάτραχο, μία ξιπασμένη χρυσόμυγα, τρεις όχι και τόσο κακούς λύκους, έναν καλόκαρδο κότσυφα, ξωτικά και πολλά άλλα πλάσματα του δάσους. Θα μάθουμε να βλέπουμε με τα μάτια της ψυχής και να ακούμε το τραγούδι της φύσης.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Γκουργκούνη Ιωάννα, Νικητοπούλου Φραντζέσκα, Περγόπουλος Τάσος, Ζερβού Μαρία, Θεοδώρου Ακυλίνα, Βαρδάκη Βάσω, Σώκα Μερόπη, Χατζηωαννίδη Νικολέτα, Μιχάκη Κατερίνα, Ντομπζελέτσκα Αλεξάνδρα, Κοκκίνη Γαλάτεια, Χουλιάρα Γιασεμή, Δερμιτζάκη Έλενα, Κεφαλούκος Αντώνιος, Καρτεράκη Άννα, Φραγκάκης Ιωάννης, Φραγκάκη Μαρία, Πάγκαλος Ιωάννης, Τσιρίκα Γεωργία, Αποστολάκη Μαρία, Αλεξανδρίδης Ιωάννης, Τραντά Μάρα, Απιδιανάκη Μαρία, Ορφανάκης Εμμανουήλ, Καρατζάς Απόστολος, Μαμούτης Άγγελος, Μαρίνου Αλεξάνδρα, Χαλκιαδάκης Αντώνης, Κοζύρης Ιωάννης, Θεοδώρου Ειρήνη, Βάρδας Δημήτρης, Δερμιτζάκης Γιώργος και Πνεύμα του Δάσους η Βίκυ Μαυροειδή, Γιαγιά η Άννα Μανιαδάκη. ρομπότ ο Δημήτρης Κονταξάκης, στο λαούτο ο Γιώργος Κουρουπάκης, στη λύρα ο Μανόλης Φουντουλάκης.

Οι συντελεστές της παράστασης

Διασκευή Γωνιωτάκη Φωτεινή – Προκοπάκη Ελένη, Σκηνοθεσία Γωνιωτάκη Φωτεινή – Προκοπάκη Ελένη – Κοκολάκη Σοφία, Σκηνικά Σγουρός Μανόλης – Μπολανάκη Ειρήνη – Κοκολάκη Σοφία, Κοστούμια Σγουρός Μανόλης, Κατασκευές Ζερβαλάκη Φούλη, Καροφυλλάκη Αντιγόνη, Μανιαδάκη Άννα, Ρουκουνάκη Μαρία, Χορογραφίες Μαυροειδή Βίκυ, Ήχος Πατεράκης Στέφανος, Φωτισμοί Μασσάρος Μιχάλης, Μουσική επιμέλεια Ευαγγελινάκης Χρήστος, Επιμέλεια βίντεο Κονταξάκης Δημήτρης, Μακιγιάζ Κερούλη Δέσποινα, Κομμώσεις Θραψανιώτη Γεωργία, Υπεύθυνος σκηνής Τζώρτζης Χρήστος.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, τον Λατώ fm για τις ηχογραφήσεις και τον ΠΑΟΔΑΝ για τη διάθεση του κινηματοθέατρου «Ρεξ».

Γενική είσοδος 3 ευρώ.
anatolh.com

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση