HomeΣΠΟΡΠολύτιμες εμπειρίες για τα πιτσιρίκια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Πολύτιμες εμπειρίες για τα πιτσιρίκια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Τουρνουά Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου BOCA ELITE CUP 2020 στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Πολύτιμες εμπειρίες κέρδισε η Κ11 (2009) του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η οποία συμμετείχε στο στο τουρνουά Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου BOCA ELITE CUP 2020, που έγινε στην Αθήνα.

Οι μικροί του ΟΦΗ, με δυο νίκες επί Αθηναικού (0-2) και Αιγάλεω (2-3) και δυο ήττες απο Αργος (2-1) και ΑΕΚ (4-0) έφτασαν μέχρι και τον μικρό τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκαν απο την ΑΕΚ, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στη διοργάνωση.

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά του ΟΦΗ παρά την ταλαιπωρία με το απαγορευτικό στα πλοία, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και άφησαν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

k11ofi4

Όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο ofierasitechnis.gr o υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. Βασίλης Μαραγκάκης: «οι εμπειρίες που συνέλεξαν τα παιδιά, παρ όλη την ταλαιπωρία του ταξιδιού, είναι από αυτές που βοηθάνε πολύπλευρα τους μικρούς ποδοσφαιριστές σε βάθος χρόνου.

Τα συμπεράσματα χρήσιμα, μας βοηθάνε πάρα πολύ στη διαμόρφωση του εκπαιδευτικού σχεδιασμού και θα ακολουθήσουν συμμετοχές και άλλων τμημάτων της Ακαδημίας μας σε αντίστοιχες διοργανώσεις στο εγγύς μέλλον.

Το τουρνουά ήταν αρκετά υψηλού επιπέδου και άρτια οργανωμένο. Επίσης η αντιμετώπιση και η φιλοξενία που τύχαμε σαν αποστολή ήταν άψογη και ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές».

k11ofi2

Τα αποτελέσματα των αγώνων:
Άργος – ΟΦΗ 2-1
Αθηναϊκός – ΟΦΗ 0-2
Αιγάλεω – ΟΦΗ 2-3
ΑΕΚ – ΟΦΗ 4-0

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση