HomeΚΡΗΤΗO Σωκράτης Βαρδάκης για τις κυβερνητικές συσκέψεις με θέμα το προσφυγικό

O Σωκράτης Βαρδάκης για τις κυβερνητικές συσκέψεις με θέμα το προσφυγικό

«Η μη πρόσκλησή μας δεν είναι παράληψη, αλλά πολιτική επιλογή αποκλεισμού»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Με αφορμή την μη πρόσκληση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Κρήτης από τις συναντήσεις των αρμοδίων υπουργών με κυβερνητικούς βουλευτές και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι απορίας άξιο, ο αποκλεισμός βουλευτών της αντιπολίτευσης της Κρήτης από τις συναντήσεις που έγιναν χτες και σήμερα, με πρωτοβουλία των αρμοδίων υπουργών, με θέμα το προσφυγικό – μεταναστευτικό και τις δομές στην Κρήτη.

Είναι αδιανόητο να εξαιρούνται οι εκλεγμένοι βουλευτές από μία τέτοια συνάντηση, η οποία αφορά ένα τόσο σοβαρό και ευαίσθητο θέμα το οποίο ως κυβέρνηση διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρά τις απίστευτα αντίξοες συνθήκες.

Το ακριβώς προηγούμενο διάστημα η σημερινή κυβέρνηση απέδειξε την αδυναμία διαχείρισης του προσφυγικού – μεταναστευτικού.

Η μη πρόσκλησή μας δεν είναι παράληψη, αλλά πολιτική επιλογή αποκλεισμού.

Όσες συναντήσεις και συσκέψεις και να κάνει η κυβέρνηση εν κρυπτώ, σε κάθε περίπτωση δε θα επιτρέψουμε στην Κρήτη κλειστές δομές (φυλακές) ανθρώπων κατατρεγμένων, ανήμπορων να υπερασπιστούν ακόμα και την ίδια τη ζωή τους.»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση