HomeHL-9Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ Καλοκαίρι 2020

Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ Καλοκαίρι 2020

Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης από τις 17 ως τις 20 Ιανουαρίου! Γούρνες Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εδώ και 32 χρόνια με την Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ δίνουμε μαζί στους τουρίστες ένα λόγο παραπάνω να αγαπάνε την Κρήτη!

Για 32η χρονιά συνεχίζεται η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, φέτος από τις 17 ως τις 20 Ιανουαρίου!

Περισσότερες από 200 επιχειρήσεις συμμετέχουν στην Έκθεση και φέρνουν όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τις νέες τάσεις στην τουριστική αγορά αλλά και κλασσικές προτάσεις για τα καταστήματά σας.

Η Έκθεση λειτουργεί Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή από τις 10.00 το πρωί ως τις 8 το βράδυ και τη Δευτέρα από τις 10.00 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Alfa Expo πραγματοποιεί δωρεάν μετακινήσεις από Χανιά & Ρέθυμνο για όλους τους επισκέπτες.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των μετακινήσεων, για να κατεβάσετε τη δική σας πρόσκληση & για τις οδηγίες προς το εκθεσιακό κέντρο επισκεφθείτε το website της έκθεσης:

https://www.touristikaexpo.gr/kriti/

Η Alfa Expo για να διευκολύνει όλους τους επισκέπτες της και να κάνει την είσοδό τους στην έκθεση πιο γρήγορη, από φέτος καταργεί τις ουρές στη γραμματεία και φέρνει στην Κρήτη ένα νέο σύστημα εισόδου με το οποίο ανυπομονεί να σας υποδεχτεί!

Ακολουθήστε την Alfa Expo στα Social Media με ένα κλικ στους παρακάτω συνδέσμους και μείνετε ενημερωμένοι για τις διοργανώσεις της

https://www.facebook.com/ALFAEXPO/

https://www.instagram.com/alfaexpogr/?hl=el

https://www.youtube.com/channel/UCbS6iYoRNATIB__HLtfiofg

https://www.flickr.com/photos/129790211@N07

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση