HomeΚΡΗΤΗΧανιά: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με εκπροσώπους της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων

Χανιά: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με εκπροσώπους της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων

Άμεση ανάγκη βελτίωσης των υποδομών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαου Καλογερή, με εκπροσώπους της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Χανίων, και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο, κ. Ιωάννη Κουκουράκη, τον Γεν. Γραμματέα, κ. Εμμανουήλ Κασαπάκη, και τα μέλη του Δ.Σ., κ. Ιωάννη Παυλάκη και κ. Αλέξανδρο Καψαλάκη.

Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ανάγκη βελτίωσης των υποδομών του νομού με ιδιαίτερη αναφορά στην Παλαιά Εθνική Οδό και τον ΒΟΑΚ. Ζητήθηκε επίσης η πραγματοποίηση συσκέψεων παρουσία εκπροσώπων όλων των φορέων που άπτονται του τουρισμού σε επίπεδο νομού, με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης έλαβε γνώση των ζητημάτων που τέθηκαν και ενημέρωσε ότι θα δρομολογηθεί η λύση για αυτά που άπτονται της αρμοδιότητάς του. Για το ζήτημα των συσκέψεων εξέφρασε θετική άποψη τονίζοντας ότι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επαγγελματιών του τουρισμού, η λύση των προβλημάτων και η εφαρμογή στοχευμένων πρωτοβουλιών θα συνδράμουν καθοριστικά στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του νομού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση