Σε κλίμα οδύνης γράφτηκε η τελευταία πράξη… δράματος για τον άτυχο 8χρονο που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο 8χρονος Σπύρος ήταν ένα χαμογελαστό παιδί παρ’ όλο που είχε ν’ αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό.

Οι γονείς του, το αδερφάκι του, οι συγγενείς του αλλά και πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Γάζι όπου και του απηύθυναν το ύστατο χαίρε.

Υπενθυμίζεται πως το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης με το 8χρονο παιδί να χάνει τη ζωή του από ανακοπή.

Οι γονείς του παιδιού ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ με τους γιατρούς και τους διασώστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς όμως το μικρό παιδί δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στα ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ «Οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν, όμως δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν».

Λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το παιδί αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας που επιβάρυναν σταδιακά την κατάσταση του με αποτέλεσμα την Τρίτη ν’ αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η οικογένεια του παιδιού που είναι συγκλονισμένη έχει άλλο ένα παιδί 4 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το τραγικό συμβάν η αδελφή της μητέρας μετέβη σε κατάστημα με παιδικά ρούχα, ζητώντας να πάρει το καλύτερο παιδικό κοστούμι. Η πωλήτρια αυθόρμητα ρώτησε αν πρόκειται για βάπτιση με την θεία του παιδιού να απαντάει: “Όχι, για κηδεία”…

Διαφήμιση
Διαφήμιση