HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Δεν υπάρχει έξτρα πίεση, είναι μια χρονιά που βλέπουμε πράγματα»

Γιώργος Σίμος: «Δεν υπάρχει έξτρα πίεση, είναι μια χρονιά που βλέπουμε πράγματα»

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τα συμπεράσματα που βγάζει την φετινή σεζόν στάθηκε ο Γιώργος Σίμος, μετά το τέλος του αγώνα στο Γεντί Κουλέ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τον αγώνα: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από εμάς, κέρδισε δίκαια. Γρήγορα έγινε το 2-0 και μετά τα πράγματα έγιναν εύκολα για τον ΠΑΟΚ. Από αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι της Κυριακής και αυτό θα κάνουμε.

Κρατάμε κάποια θετικά. Το πρώτο έχει να κάνει με την επάνοδο του Μεγιάδο, είμαστε πολύ χαρούμενοι που επέστρεψε, το δεύτερο έχει να κάνει με την δεύτερη συμμετοχή του Νοικοκυράκη. Συνεχίζουμε…».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Πραγματικά σήμερα ήταν εκπληκτικός, είναι πολύ δύσκολο στην Ελλάδα να χάνει μία ομάδα 0-3 στην έδρα μας και ο κόσμος να μην σταματάει να τραγουδάει.

Τον στενοχωρήσαμε όπως ήταν λογικό, αλλά η αντίδρασή του ήταν φανταστική και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

Για το αν προσθέτουν έξτρα πίεση στον ΟΦΗ οι τρεις διαδοχικές ήττες: «Έχει συμβεί ξανά, τον μήνα Νοέμβριο. Δεν υπάρχει κάποια έξτρα πίεση, από αύριο θα ξεκινήσουμε να δουλέψουμε για το ματς της Κυριακής.

Σας έχω πει πως αυτή η χρονιά είναι μια χρονιά που θα δούμε τα στάνταρ μας, θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, τι θα κατοχυρώσουμε και τι πρέπει να βελτιώσουμε ενόψει της νέας σεζόν».

Για την κακή εικόνα του ΟΦΗ στο τελευταίο διάστημα: «Προσπάθεια γίνεται πάντα από τους ποδοσφαιριστές μας. Μπορώ να πω πως δεν μπορούμε να βρούμε τους τελευταίους μήνες μια σταθερή σύνθεση, είχαμε πολλά προβλήματα.

Αυτό δεν λέει κάτι, είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, υπάρχει πίστη και από αύριο βλέπουμε τον επόμενο αγώνα, θα δούμε τον Μάιο που θα φτάσουμε».

Για το αν χρίζει βελτίωσης το ρόστερ του ΟΦΗ: «Υπάρχουν δύο τρόπο.Ο πρώτος να βελτιώσουμε το υπάρχον ρόστερ μέσα από τις προπονήσεις και ο δεύτερος είναι η ενίσχυση της ομάδας. Όταν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης, η ομάδα μας με χαρά θα τον βάλει μέσα στο σύνολο.

Μέχρι τότε, το ρόστερ μας είναι το καλύτερο που υπάρχει, θα το πω για μία ακόμα φορά, είμαστε κάθε μέρα με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μας χρειάζονται και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση