HomeHL-PsilaΟ 8χρονος που έσπασε τα ταμεία στο Υoutube το 2019

Ο 8χρονος που έσπασε τα ταμεία στο Υoutube το 2019

O Ράιαν Καχί κατάφερε να κερδίσει 26 εκατ. δολάρια μέσα από το κανάλι του Ryan's World στο Youtube

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ράιαν Καχί ανακηρύχθηκε ως το πρόσωπο με τα υψηλότερα κέρδη για το 2019 και μάλιστα είναι η δεύτερη χρονιά που καταφέρνει κάτι τέτοιο! Αξιοπρόσεχτη λεπτομέρεια ότι ο Ράιαν είναι μόλις 8 χρονών και, παρ΄ολ’αυτά κατάφερε να κερδίσει 26 εκατ. δολάρια.

Τη δεκαετία που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες πολλά άλλαξαν.

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι και ο τρόπος που χειριζόμαστε τα μίντια, καθώς οι περισσότεροι εξ ημών στριμάρουμε τη μουσική μας, τις ταινίες μας και τα τηλεοπτικά σόου.λοένα και περισσότερα άρθρα μιλούν για το πόσο έχουν μειωθεί τα κέρδη για τους καλλιτέχνες και τους ηθοποιούς εξαιτίας ακριβώς αυτής της στροφής στο streaming.

Ωστόσο, η λίστα του Forbes με τα πρόσωπα που κέρδισαν τα περισσότερα στο YouTube το 2019 δείχνει όχι μόνο ότι μπορούν να βγουν πολλά εκατομμύρια, αλλά κι ότι έχει ανοίξει η πόρτα ώστε να αποκτήσουν αυτά τα εκατομμύρια περισσότεροι άνθρωποι.

Αυτό αποδεικνύεται από τα κέρδη του 8χρονου Ράιν που είναι στηνν κορυφή της λίστας χάρη στο κανάλι Ryan’s World που τον έκανε σταρ στο YouTube. Και το 2018 ήταν στην κορυφή με 2 εκατ. δολ. κέρδη λιγότερα από το 2019. Παράλληλα, έκλεισε συμφωνίες για εμφανίσεις στο Nickolodeon και το Hulu.

Στη λίστα με τους εκατομμυριούχους YouTubers είναι και κάποια ακόμα μικρότερη από τον Ράιαν. Πρόκειται για την Αναστάσια Ρατζίνσκαγια, μόλις 5 ετών, που έβγαλε 18 εκατ. δολάρια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση