HomeHL-LifestyleΧάρης Βαρθακούρης: Το απίθανο περιστατικό που έζησε στο αεροδρόμιο

Χάρης Βαρθακούρης: Το απίθανο περιστατικό που έζησε στο αεροδρόμιο

Τι αποκάλυψε πως του φώναζε μία παρέα αντρών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του Αντελίνα, χωρίς αμφιβολία, είναι από τα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, που κατέκτησαν το κοινό μέσα από τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Star, Globetrotters, στο οποίο μάλιστα αναδείχθηκαν πανηγυρικά νικητές. Το ζευγάρι με τον αυθοσμητισμό του και τις επικές διαφωνίες που είχαν κατά τα γυρίσματα, κέρδισαν τις εντυπώσεις και αγαπήθηκαν από τους τηλεθεατές.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, στη «Φωλιά των Κου Κου» για την αγάπη του κόσμου αλλά και για τη νίκη του στο παιχνίδι. Μάλιστα, ο γιος του Γιάννη Πάριου αποκάλυψε κι ένα απίθανο περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο.

«Ήρωα με λένε εμένα, να ξέρεις, και το εννοώ αυτό, δεν κάνω χιούμορ τώρα. Πολύ πρόσφατα, στο αεροδρόμιο, άκουσα μια συμμορία αντρών να φωνάζει “ήρωας, ήρωας”», είπε ο τραγουδιστής.

«Εμ βέβαια, τι θα φωνάξουν οι άντρες, οι γυναίκες όμως; Εμένα μου λένε οι γυναίκες “κορίτσι μου, μαζί σου! Σκίστον, πιες του το αίμα κι άλλο”», είπε με τη σειρά της η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερός τους καβγάς έχει διαρκέσει μερικές ώρες.

https://www.youtube.com/watch?v=DP9i8oQtQE8&feature=emb_title

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση