HomeΚΡΗΤΗΠλήθος κόσμου στον αγιασμό των υδάτων στο δήμο Βιάννου

Πλήθος κόσμου στον αγιασμό των υδάτων στο δήμο Βιάννου

Το μήνυμα του δημάρχου Μηνά Σταυρακάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρά το τσουχτερό κρύο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, Βιαννίτες κάθε ηλικίας, βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να πιάσουν το σταυρό, σήμερα, ανήμερα του εορτασμού των Θεοφανείων στο δήμο Βιάννου.

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε ο αγιασμός των υδάτων σε όλες τις παραλίες και τα Λιμάνια του Δήμου, παρουσία πολλών πιστών και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας.

Στους κατά τόπους αγιασμούς, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Π. Μπαριτάκης ενώ το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, ο οποίος, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα άγια Θεοφάνεια.

«Γιορτάζουμε σήμερα μια από τις αρχαιότερες και σημαντικότερες εορτές της Εκκλησίας μας. Μέσα από τη σημερινή τέλεση του καθαγιασμού των υδάτων, στέλνουμε μήνυμα αγάπης, κοινωνικής αλληλεγγύης και πνευματικής Αναγέννησης. Η νέα χρονιά για το Δήμο Βιάννου, είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, τις οποίες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Βιαννίτες, Χρόνια πολλά, καλή Φώτιση και Υγεία», δήλωσε ο Δήμαρχος Βιάννου.

Σημειώνεται ότι παράλληλα με τον εορτασμό των Θεοφανείων σε Άρβη, Ψαρή Φοράδα, Τέρτσα και Καστρί, είχαμε και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τους τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση