HomeΚΡΗΤΗΣταύρος Αρναουτάκης: Το φως της Χριστιανοσύνης να φωτίζει την πορεία μας

Σταύρος Αρναουτάκης: Το φως της Χριστιανοσύνης να φωτίζει την πορεία μας

Συριγωνάκης και Μπαριτάκης στήν Κατάδυση του σταυρού σε Αρκαλοχωρι,Άρβη,Καστρί,Τσούτσουρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χρόνια πολλά στους πολίτες και τους θεσμικούς εκπροσώπους της Κρήτης ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, συμμετέχοντας σήμερα στις εκδηλώσεις με αφορμή την εορτή των Θεοφανίων, του Αγιασμού των υδάτων.

«Ο Αγιασμός των υδάτων, το Φως της Χριστιανοσύνης να φωτίζει την πορεία όλων μας και όλο τον κόσμο. Χρόνια πολλά σε όλους τους πολίτες, τους φορείς του νησιού, στους ναυτικούς μας», ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Ο κ. Αρναουτάκης παραβρέθηκε στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο Λιμάνι του Ηρακλείου μαζί με τους θεσμικούς εκπροσώπους και πολίτες.

Ο Περιφερειάρχης παράλληλα ευχήθηκε Υγεία, πρόοδο, ενότητα, αλληλεγγύη και ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους και έδωσε συγχαρητήρια στους κολυμβητές που έπεσαν στα παγωμένα νερά να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό.

img-8535

Παράλληλα με τόν Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη που παραβρέθηκε στην κατάδυση του τίμιου σταυρού στο λιμάνι του Ηρακλείου,την Περιφέρεια εκπροσώπησε στην κατάδυση του σταυρού στο Αρκαλοχώρι ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Η κατάδυση του σταυρού στό  Αρκαλοχώρι εγινε στό κολυμβητήριο απο τόν Μητροπολίτη κκ Ανδρέα.

Επίσης τήν Περιφέρεια εκπροσώπησε στήν κατάδυση του σταυρού στήν Αρβη,στό Καστρί και στόν Τσούτσουρα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλιου Παύλος Μπαριτάκης.

Οι κκ Συριγωνάκης,Μπαριτάκης για τόν αγιασμό των υδάτων-Θεοφάνεια,την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσυνης,αλλά και για τό νέο ετός,αντάλλαξαν ευχές με τον κλήρο,τους θεσμικους φορείς,τούς πολίτες

___________

Διαφήμιση
Διαφήμιση