HomeHL-SportsΓιάννης Ταουσιάνης: «Δεν παρασυρθήκαμε από την κατάσταση του αντιπάλου, δείχνοντας σοβαρότητα»

Γιάννης Ταουσιάνης: «Δεν παρασυρθήκαμε από την κατάσταση του αντιπάλου, δείχνοντας σοβαρότητα»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο γήπεδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το δεξί μπήκε στο 2020 ο Εργοτέλης, ο οποίος την Κυριακή  επιβλήθηκε με 1-3 του Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά για την 11η «στροφή» της Σούπερ Λίγκας 2.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι ποδοσφαιριστές του ήταν σοβαροί και δεν επηρεάστηκαν από την κακή κατάσταση του αντιπάλου.

Επιπλέον, δήλωσε ότι περιμένει έναν συγκλονιστικό δεύτερο γύρο που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εμείς ξεκινάμε το 2020 με τον τρόπο που τελειώσαμε την προηγούμενη χρονιά, με νίκη, είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου και για τη νίκη και την σοβαρότητα που είχαν σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Το λέω αυτό για την σοβαρότητα γιατί βλέποντας την κατάσταση που έχει ο αντίπαλος μπορεί να παρασυρθείς. Υπάρχουν κάποια όρια που μπορεί να τα ξεπεράσεις όσον αφορά την χαλαρότητα και οι ποδοσφαιριστές μου ήταν σοβαροί παρότι γνωρίζαμε πως περνάει δυσάρεστες στιγμές, όταν μια ομάδα δεν έχει να χάσει τίποτα γίνεται επικίνδυνη.

Συνεχίζουμε όπως δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό, περιμένουμε έναν συγκλονιστικό δεύτερο γύρο, πολλές ομάδες είναι πολύ κοντά βαθμολογικά. Εύχομαι στον Απόλλωνα Πόντου να βρει λύσεις στα προβλήματά του».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα: «Πέρα από τους γνωστούς που είναι έμπειροι και ξέρουμε την ποιότητά τους, υπάρχουν 1-2 ποδοσφαιριστές νεαροί που έχουν και ποιότητα και ταχύτητα έχουν και γενικά στοιχεία που χρειάζονται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση