HomeΕΛΛΑΔΑTo Γκστάαντ έγινε και φέτος… ελληνική παροικία στις γιορτές!

To Γκστάαντ έγινε και φέτος… ελληνική παροικία στις γιορτές!

Είχε την τιμητική του τις ημέρες των Χριστουγέννων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κεντρική λεωφόρος-promenade εις την γαλλική-του ειδυλλιακού θερέτρου των Ελβετικών Άλπεων, ήταν αναμφίβολα μια από τις πλέον πολυσύχναστες των τελευταίων ημερών.
Για την ακρίβεια από τις 23 Δεκεμβρίου το Γκστάαντ κατακλύστηκε από χιλιάδες επισκέπτες, ως είθισται τέτοιες ημέρες, ανάμεσά τους και εκατοντάδες Έλληνες.

Όπως έλεγε χαρακτηριστικά νεαρός γόνος πολύ γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας σε φίλο του που τον πήρε τηλέφωνο από την Αθήνα «στον κεντρικό δρόμο του χωριού ακούς συνέχεια Ελληνικά κάθε μέρα».

Εφοπλιστές, επιχειρηματίες, γνωστές οικογένειες και κοσμικοί συνέρρευσαν και φέτος στο πιο διάσημο-μαζί με το Σεν Μόριτς-θέρετρο του διεθνούς jet set.
To μενού είχε απ’ όλα. Σκι για τους φανατικούς του ευγενούς σπορ που κατέβαιναν τις πίστες με στυλ, χαλαρές στιγμές για τις κυρίες μέσα στις Channel φόρμες τους, ακόμη και τένις για κάποιους γόνους που δεν ήθελαν να ξεχάσουν την γυμναστική τους.

α καλέσματα στις παρέες των Ελλήνων φέτος ήταν κατά τι πιο ανοιχτά στον αριθμό των ατόμων από τα περσινά, αφού αρκετές παρέες των τεσσάρων και των έξι ατόμων επέλεξαν να ενωθούν με άλλες.

Το πιο χαρακτηριστικό ήταν η συνύπαρξη περίπου σαράντα Ελλήνων σε ξενοδοχείο λίγο πιο έξω από το διάσημο χωριό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η ιδέα προήλθε από γνωστό επιχειρηματία χαμηλών τόνων, που κατάφερε να μαζέψει οικογένειες και παρέες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ώστε να υποδεχθούν όλοι μαζί το 2020.
Τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό του Γκστάαντ, ήταν η αρχή για ένα γλέντι που κράτησε γύρω στις τρεις ώρες, πριν επιστρέψουν σχεδόν όλοι σε σαλέ και ξενοδοχεία.
Αρκετά πιο μακριά, στο ειδυλλιακό Σεν Μόριτς η οικογένεια Νιάρχου συγκεντρώθηκε για τα φετινά Χριστούγεννα, όπως το συνηθίζουν άλλωστε εδώ και χρόνια.

Εκτός από τον Φίλιππο και τον Σπύρο Νιάρχο, το παρόν έδωσε ο φρεσκοπαντρεμένος Σταύρος Νιάρχος με την σύζυγο του Ντάσα Ζούκοβα και ο αδερφός του Τεό Νιάρχος.
Ο τελευταίος μάλιστα φωτογράφισε τον μεγαλύτερο Σταύρο να δαμάζει τις πίστες του Σεν Μόριτς με απαράμιλλο στυλ και χάρη, αυτή που διέπει συνήθως τους διάσημους κληρονόμους.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση