Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας στην Κρήτη.

Το κυρίαρχο είναι πως τα πλοία παραμένουν δεμένα στα λιμάνια του νησιού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, με νεότερη ενημέρωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, το απαγορευτικό βρίσκεται σε ισχύ μέχρι νεοτέρας.

Την ίδια ώρα, έχουν προκληθεί προβλήματα σε τμήματα του ορεινού οδικού δικτύου τόσο στο νομό Χανίων όσο και στο Ηράκλειο ενώ απαιτείται προσοχή από τους οδηγούς λόγω της ολισθηρότητας.

Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στα χιόνια

Τρία αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν το μεσημέρι στο Σελί Αμπέλου στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, εξαιτίας της χιονόπτωσης τα αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν με αποτέλεσμα να κληθούν συνεργεία του δήμου και της αστυνομίας για τον απεγκλωβισμό.

Τροχαίο στην Αγία Βαρβάρα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το μεσημέρι στην Αγία Βαρβάρα στο Ηράκλειο εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου.

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερα άτομα.

Οδηγίες για τους οδηγούς στην κακοκαιρία

Προβλήματα από την κακοκαιρία αναφέρθηκαν και στον δήμο Σφακίων και όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου, «το οδόστρωμα στο οδικό δίκτυο των περιοχών Κράπη – Ασκύφου του δήμου Σφακίων είναι ολισθηρό, λόγω πάγου που έχει σχηματιστεί, γι’ αυτό οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και τα οχήματα τους να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση μηχανήματα του δήμου βρίσκονται στις ορεινές περιοχές για να διατηρούν ανοιχτό το οδικό δίκτυο.

cretapost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση