Τραγική κατάληξη στις έρευνες των Αρχών, μετά την εξαφάνιση μιας 47χρονης γυναίκας, στην περιοχή της Ιεράπετρας, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, η οποία τελικά εντοπίστηκε νεκρή!

Δυστυχώς τα χειρότερα σενάρια που ανέφεραν ότι η 47χρονη γυναίκα είχε πέσει σε μια ιδιωτική δεξαμενή ομβρίων υδάτων θερμοκηπιακής εγκατάστασης, επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον τραγικό τρόπο, καθώς εντοπίστηκε νεκρή λίγο μετά τα μεσάνυχτα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της.

Οι δύτες της ΕΜΑΚ μετά από πολύωρη επιχείρηση κατάφεραν να εντοπίσουν το άψυχο σώμα της γυναίκας στον πυθμένα της δεξαμενής…

Στην επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες της Πυροσβεστικής Yπηρεσίας Ιεράπετρας με 3 οχήματα και 8 άνδρες αλλά και της Αστυνομίας, ενώ λίγο αργότερα συνέδραμε και ειδικό κλιμάκιο με δύτες της ΕΜΑΚ.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο σημείο της δεξαμενής από την αρχή, μιας και στο σημείο, βρέθηκαν προσωπικά της αντικείμενα.

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, με την οικογένεια της να ενημερώνει άμεσα τις Αρχές που δυστυχώς την εντόπισαν νεκρή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση