HomeHL-9Βασίλης Λαμπρινός: «Μαζί θα κάνουμε το 2020 καλύτερο από το 2019»

Βασίλης Λαμπρινός: «Μαζί θα κάνουμε το 2020 καλύτερο από το 2019»

Κοπή της πίτας και ευχές στην Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσία του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η  καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Λότζια.

Την τελετή ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ενώ η Φιλαρμονική του δήμου παιάνισε εορταστικές μελωδίες.

kopi-pitas-f3

Αμέσως μετά, ο δήμαρχος δήλωσε: «Το 2019 ήταν μια χρονιά, όπου η Ελλάδα άρχισε επιτέλους να βγαίνει  από την δεκαετή οικονομική και κοινωνική κρίση, η οποία ταλαιπώρησε εκατομμύρια Έλληνες. Ταυτόχρονα όμως, η αυγή του 2020 βρίσκει την χώρα μας σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, ειδικά όσον αφορά την σχέση της με την Τουρκία. Η συγκυρία απαιτεί εγρήγορση και ομοψυχία από όλους μας.

Εύχομαι  – και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε ώστε – η νέα χρονιά να είναι καλύτερη  σε όλα τα επίπεδα για τον τόπο μας.

Το Ηράκλειο αλλάζει. Στον Δήμο Ηρακλείου, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε αυτή η αλλαγή προς το καλύτερο, που πλέον έχει γίνει αντιληπτή από τους περισσότερους Ηρακλειώτες, να συνεχιστεί, και, εκεί που απαιτείται, να επιταχυνθεί.

Με προτεραιότητα στους ανθρώπους που έχουν περισσότερη ανάγκη, θα είμαστε δίπλα σας, δίπλα στους δημότες, με κάθε δυνατό τρόπο.

Διότι, όπως έχω πει κι άλλες φορές, όσο έχουμε ο ένας τον άλλο και όσο εξακολουθούμε να δείχνουμε πηγαία αλληλεγγύη προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, τότε δεν έχουμε τίποτα και κανέναν να φοβηθούμε.

Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένο το 2020».

kopi-pitas-f2

Παρευρέθησαν οι βουλευτές Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Γιώργος Λογιάδης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης, η πλειονότητα των αντιδημάρχων και των μελών της Δημοτικής Αρχής  Ηρακλείου, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων , περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, οι Δήμαρχοι Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης και Μινώα – Πεδιάδος Μανώλης Φραγκάκης,  πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, πρόεδροι επιμελητηρίων και συλλόγων, εκπρόσωποι τοπικών φορέων,  του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας καθώς και πολλοί δημότες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση