HomeΚΟΣΜΟΣΦρίκη στη Νιγηρία: Κανίβαλος έφαγε την καρδιά της φίλης του για να… πλουτίσει!

Φρίκη στη Νιγηρία: Κανίβαλος έφαγε την καρδιά της φίλης του για να… πλουτίσει!

Στη διάρκεια σατανιστικής τελετής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί στη Νιγηρία η υπόθεση ενός νεαρού κανίβαλου που έφαγε μαζί με τη μητέρα του την καρδιά της φίλης του στη διάρκεια σατανιστικής τελετής.

Ο Οwolabi Adeeko ομολόγησε κατά την ανάκριση ότι παρέσυρε την 22χρονη φίλη του, Favour Daley-Oladele, τελειόφοιτη του Πανεπιστημίου του Λάγκος της Νιγηρίας και τη χτύπησε με μια πέτρα στο κεφάλι αφήνοντάς την αναίσθητη, προκειμένου να τη θυσιάσει σε μια τελετή για να γίνει… πλούσιος!

Άφωνοι οι αστυνομικοί άκουσαν τον νεαρό κανίβαλο να αφηγείται πώς μετέφερε την άτυχη κοπέλα στο ναό ενός αυτόκλητου «προφήτη». Ο «πάστορας» Segun Philip του έδωσε ένα γουδοχέρι με το οποίο συνέτριψε το κεφάλι της φίλης του. Τότε ανέλαβε ο Segun Philip, που έκοψε με μαχαίρι το λαιμό της κοπέλας, της άνοιξε το στέρνο ξεριζώνοντας την καρδιά της, την οποία στη συνέχεια έβρασε για να φτιάξει ένα ποτό για τον κανίβαλο και τη μητέρα του.

favour-daley-oladele

Το θύμα του στυγερού εγκλήματος, η 22χρονη Favour Daley-Oladele

Όταν το ρώτησαν τι τον ώθησε να κάνει αυτό το φρικτό έγκλημα ο νεαρός απάντησε ότι η οικογένειά του αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα τεράστιες οικονομικές δυσκολίες κι όταν ζήτησε βοήθεια από τον «πάστορα», εκείνος του ζήτησε να του φέρει ένα ανθρώπινο θύμα για να θυσιάσουν προκειμένου να… πλουτίσει και το μόνο πρόσωπο που μπόρεσε να σκεφτεί ήταν η φίλη του. Η αστυνομία της Νιγηρίας συνέλαβε τον κανίβαλο, τη μητέρα του και τον «πάστορα» για τη στυγερή δολοφονία της 22χρονης, που αγνοείτο από τις αρχές του μήνα.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση