HomeHL-9Πρωτοχρονιά με ισχυρούς ανέμους – Προειδοποιεί το λιμεναρχείο

Πρωτοχρονιά με ισχυρούς ανέμους – Προειδοποιεί το λιμεναρχείο

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρωτοχρονιά με… ισχυρούς ανέμους θα βιώσουν οι Κρητικοί καθώς σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση οι βοριάδες θα φτάσουν έως και 8 μποφόρ.

Μάλιστα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου με ανακοίνωσή του ενημερώνει για την πρόβλεψη του καιρού και προειδοποιεί όλους όσοι δραστηριοποιούνται στη θάλασσα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ανακοινώνει, ότι βάση του δελτίου πρόγνωσης καιρού της ΕΜΥ για αύριο Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020:

ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στην Κρήτη και από το απόγευμα και στις Κυκλάδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, από το απόγευμα 6 με 7 και από το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ελλιμενιζόμενων μικρών σκαφών στην περιοχή μας να αποφύγουν τη δραστηριοποίηση κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας των σκαφών τους.

Τέλος, γνωρίζεται ότι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν κινδυνεύοντα πλοία, μικρά σκάφη και πρόσωπα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση