HomeΚΡΗΤΗΝικητής η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και το αθλητικό πνεύμα

Νικητής η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και το αθλητικό πνεύμα

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου και το Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ευχαριστεί θερμά όσους στήριξαν έμπρακτα τη προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας , κατά τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ που έλαβε χώρα την Δευτέρα 30-12-2019 και ώρα 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο ‘’ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ’’ στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου.

received_806781419749849

received_2567164483529886

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους: «Τα τρόφιμα που συγκεντρώσαμε προσφέρθηκαν στην ‘’ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ’’ προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

received_695196207676109

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους για την επιτυχή διοργάνωση, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου.

Νικήτρια του αγώνα αναδείχτηκε η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και το αθλητικό πνεύμα. Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε όλους τους συνανθρώπους μας» .

 

 Οι Πρόεδροι

Ε.Α.Υ.Ν.Η.             Ε.Π.Λ.Σ.Α.Κ.             Σ.ΒΕ.ΚΗ            Α.Ε.Α.Ε.Π.Κ.

ΠΙΚΡΑΚΗΣ         ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ         ΤΟΥΛΗΣ         ΚΑΝΔΕΡΑΚΗΣ

Γεώργιος                  Γεώργιος                 Νικόλαος                Ιωάννης

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση