HomeHL-GreeceΜπαλτάς το όπλο του εγκλήματος στα Πετράλωνα

Μπαλτάς το όπλο του εγκλήματος στα Πετράλωνα

Άκαρπες οι έρευνες για την ανεύρεση του πτώματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μπαλτά δήλωσε ότι σκότωσε και τεμάχισε τον 52χρονο νονό του ο 21χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί για ανθρωποκτονία και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελεά.

Ο 21χρονος – ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα – υπέδειξε στις αρχές το όπλο του φονικού, έναν μπαλτά που είχε κρύψει στο πατάρι του σπιτιού.

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία απο πρόθεση, οπλοφορία και οπλοκατοχή ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ, άκαρπες παραμένουν για τρίτη ημέρα οι έρευνες των αστυνομικών – τόσο στους κάδους σκουπιδιών της περιοχής όσο και στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων για την ανεύρεση του πτώματος του 52χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε, από τον 21χρονο βαφτισιμιό του σύμφωνα με την ομολογία του ίδιου και της μητέρας του.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο το πρωί, μετά από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες μέρες.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.

kathimerini.gr με πληροφορίες από skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση